蘋果肌,黑眼圈,有咩改善方法?

49 回覆
1 Like 11 Dislike
我男,
今年34歲 近期發現,黑眼圈越黎越深
一日都訓5-7個鐘,有研究過濕熱訓得唔好?

而家蘋果肌下垂,法令紋,淚溝都加深
無做持續性做運動,兩個星期先跑一次步,關於運動事?
肺炎期間無點做保濕 臉膜

以前性需要比較大,一日一次都有影響?
而家5日一次
唔洗理咩原因喇 抽7日出嚟
去台灣做眼袋+填脂手術 一次搞掂
訓個覺做完 恢復期唔痛
做完之後起碼十年冇眼袋冇淚溝唔夜訓冇埋黑眼圈
咩價錢到?
咩價錢到?
計埋麻醉6-7萬台幣搞掂
台灣邊間好
哩啲小手術 間間效果都差唔多
是但搵間大診所就ok
如果驚嘅就搵啲專做眼袋嘅醫師
https://www.ptt.cc/bbs/facelift/M.1629391548.A.23D.html
睇多啲類似哩啲post就揀到
推極緻杜醫師 有姑娘由頭跟到尾 去台灣做 留5~6日就番得香港休養
有無再detail D價錢 細心?
好想做 但好驚
keep 住個姑娘會問你康復進度
有咩唔明又可以問佢
佢答唔到會幫手問番醫生
有咩事都實搵到人所以成個過程都好放心
不過應該偏貴
如果夾埋多一兩樣手術一齊做會抵D
因為都係收一次麻醉錢
Sis 你分開兩次台灣去?
定網上傾左先然後直接過去?
去左一次台灣,前後五日
第一日早上抽血下午見醫生做手術
中間休養
最後第五日去覆診拆線回程番香港
事前有視像同醫生姑娘傾左同埋問清楚晒問題先去所有野安排好就會順利D
唔洗手術做針劑注射一樣得架⋯⋯黑眼圈打R1,淚溝R2,蘋果肌打精靈針😌再唔係做中醫美顏針,試過去眼圈色素效果都唔錯,皮膚緊致都有幫助,但要好似遮瑕膏咁遮住啲色素就打針方便啲😎
嘩我問左價 杜醫師眼袋加補脂90000-100000 twd仲未計麻醉錢
Sis都係呢個價位?
我年頭做 蘋果肌加淚溝補脂全身麻醉 90000twd
對比出面其他選擇係會貴啲咖
Thx sis
唔洗客氣 不過我係紅字BRO

仲有就係
做完頭一個月真係會好明顯 要帶口罩 或者戴眼鏡出街
不過好快過 我一個月多D就消得7788 可以淨係戴眼鏡
兩個月就基本上自然
係色素太深,1支會唔夠🤣
R1個效果可以維持幾耐?
謝謝你
我見近排超hit 依心唯美眼袋約~70000twd 以為已經最貴
杜醫師仲貴不過多少少錢無所謂 最緊要技術
Btw 杜醫師間診所回覆得好快 好詳盡 真心想做生意
依心回覆就有啲hea~
試過同時間問幾間診所 係哩間覆得最快同埋詳盡,其他果啲覆得比較hea 同埋好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞