樂軒臺酒店式智能裝修66萬

329 回覆
366 Like 9 Dislike
如果出左去住,咁個女訓客房都得啦
女人一向都係咁
個女間房係衣櫃… 夜晚想收去去廁所都要經老母間房,on9先咁設計
老豆老母唔扑野 唔驚個女聽到 個女喺房就算睇小丸子出面都聽到 老豆老母會扯鼻鼾就食得屎
香港WEB 3.0 = 大陸特色社會主義
間房細到咁
老母就三邊落床

好大機會一到中學 就成日都唔返屋企
要酒店feel去住酒店咪得囉....
地板整呢d磚凍冰冰...
d燈光又整到幻彩榮香江咁...101炮房咁

可能老母想間到房最大?

但如果比我間, 我會選擇縮右邊間房

老母房夠大之餘個女唔洗入穿老母房先入到
600呎算係咁,佢又要玩咁多智能野又走咁多燈線
另外有條片藍澄灣480呎裝左75萬重撚on9啦
新個集先 ON9
https://www.youtube.com/watch?v=O2xC_9MGFdU

42萬裝到似醫院,明明最初裝修話要2至3邊落床,結果同原本都係一9樣
賓賓同老公訓
我都唔明點撚解要房中房,重要係比個女訓
不過應該係似上面啲連登仔咁講個老母係家中地位好撚高
又要想keep番三面落床又要有大櫃
個設計師唯有聽個老母講建議間房中房
正常應該好似你咁間,寧願間個細房起碼有私人空間
個女間房好痴線
三邊落床, 大衣櫃, 兩邊床頭櫃, 加多個長C字櫃
直頭係豪宅級配置

但個女就劏房級
上上星期呢集 當晚直播好多巴絲都講係林太的家 不是林家新居 66萬抵啊 裝修後唔知有冇離婚
都唔細,個廳同廚房已經大過好多人..
呢集係咪女設計師同兩老公婆炒大鑊?
後尾多數係兩個主持講解 啲房間又唔講
廚房連氣體爐頭都cut埋用電磁爐
個女人極危險,應該心理唔平衡
香港D狗屋咁撚細好心就唔好搞咁多野啦
你睇完就知兩公婆有問題 林太今次裝修主導晒咁 仲會扑野?一個叫鴨一個叫雞或者搞姐姐
由頭到尾都係講林太想點想點
阿女間房個垃圾升降枱真係坐壞人條腰
矮到死又窄 直接用佢廚房張枱仲實際
呢集尋晚先睇完
果兩公婆好有問題
個老婆好似男人
呢間屋 20萬都比多

攞景定贈興
根本個問題係個老母自私又閪, 自己又想3邊落床又想食曬d窗口位
正常人如果分房既話最多咪都係還完返個原則敢, 間屋又唔係細, 再唔係咪係改細個廳做多間房. 敢咪3個人都有自己空間同窗口位.
依家擺明就係搞/等離婚, 老豆睡嗰枱棺材房,工人就訓廳嗰格棺材房,個女就細房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞