波台Kpop暨大田市民球迷討論區4

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
https://www.instagram.com/p/C6V8AzXJ7Cy/

yqdd背叛我地中國人?
第四張勁靚
第四張yqdd勁靚
皇迷來講,我同你算有品味
如果迷彤會更好
如果想開心

為什麼需要等
認彤
Like 新po未
She's a certified freak, ten days a week
推到彤簽公司ok?
有人問我地彤學仔同val老師係咩關係 我地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能我地唔真正認識了解對方,但係我地永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日Val老師入唔到女團,我地都會祝福佢,守護佢 反之亦然,我地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於我黎講,佢更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令我既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係我就係諗到呢d野),最後,如果你問我點解中意Val老師,我只可以答你,因為佢係Val老師趙展彤!
Ok
感謝🙏
其實係香港, 你要認你係一位彤學仔唔難, 你要係人地面前認你係一位彤學仔先難,
需要一份勇氣, 只要你有呢一份勇氣, 你就可以叫自己係一位彤學仔,
點解要勇氣? 香港反彤既情緒其實都幾高,

當父母反對子女睇牙Val, 你願意跟你父母講: 我喜歡牙Val所唱的歌
當朋友恥笑你毒男, 你願意跟你朋友講: 我喜歡牙Val的直播
當朋友話牙Val得3分 你願意跟你朋友講: 我喜歡牙Val的rap
當朋友話你瘋狂, 你願意跟你朋友講: 我喜歡牙Val的所有歌

其實就已經可以話自己係一位彤學仔

至於點先可以做到牙Val所期望既彤學仔
其實佢都冇正式講過,
不過其實間間單單講: 做一個好人
好人卡
牙真大塊田,正
我哋yqdd粉絲名叫咩
中國人
https://www.instagram.com/reel/C5yVU79vD2I/

yqdd提我地中國人瞓覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞