想買張按摩椅,主要按腰背,有冇邊隻牌子特別好/特別唔好?

99 回覆
1 Like 1 Dislike
想要
嗰張八千幾蚊細細地仲可以按手按腳好正
講漏左一樣
部itsu iclass按小腿係氣墊黎,其他牌子有d係滾輪
滾輪舒服d
有興趣
Ogawa真係唔掂
千祈咪買

買過最貴果部大機
一過保養就壞
維修又話連工包料要幾千蚊
仲要等零件等大半年

而家成部機廢左
擺左係廳度阻鳩住晒
掙扎緊掉左佢算
定係搵另一個牌子trade in
我都係呢部 仲間唔中有按
類似款式係yodobashi全過隻馬沙專用版
紅黑色型到爆
按摩勁舒服(唔排除係行街行到太攰而產生錯覺)
感覺似真人按摩
Osim係小天王定小天后,iclass我屋企應該夠擺,但係望落去應該同旗艦機差太遠,想搵部細部得黎功能起碼有中階嘅機
好似狼人武士嗰套戲個阿伯訓張野

呢個牌子我正話睇過,calabo嗰張有d興趣,搵日去試下
Ogawa個外型太柒,加埋你地d comments我應該會直接skip

BTW,轉另一個牌子都可以trade in 架咩
三倍速
都似獨角獸駕駛倉,我N年前嗰款成隻手遮埋,而家簡化咗
主要都係自己用,本身做開體力勞動,有時收工條腰好攰想鬆一鬆,依家多數都係搵野卷起再zip落條腰到之後訓喺到,係就係鬆到下,但係始終冇按到d肌肉差咁d咁

多謝你意見,一定會親身走去試下先,畢竟都過萬銀,點都會試啱先買
問過幾間都話可以
但通常買貴啲嘅款先可以trade in
平價款就要加錢先可以收舊椅
一直做cd-rom,比個情報出黎都要比你話係sales,個post又係你開,問題又係你問既,唔好買itsu按摩椅,垃圾黎架,滿意?
我見你話你老友上去都買左部以為你話上完你鋪頭
用緊呢部上一代,用左差唔多兩年。
個陣岩岩出左呢部,上一代3折入手
我覺得佢個”六“其實唔夠OSIM天王椅按摩球咁c伏,都幾銀。
但考慮埋價錢,我又無投訴的,抵玩
自己試最實際,好似樓上講ogawa差。
我張master drive用左幾年都無問題,當初係貪佢腳有溫感(老人家鐘意),帶埋佢去試試咗幾間佢話好先買。

一星期用7-8次左右,我用屋企人又用,用咗幾年都無話鬆/無力。
panasonic 幾好 , 3年未壞
仲有無
本身諗住買0 機價嗰部 Prime Odyssey, 點知試埋 Sensei Inspire 返唔到轉頭。
Prime Odyssey 隻手係得個氣囊漲大縮細咁
Sensei Inspire 有埋按摩球碌吓隻手
不過部 Prime Odyssey 係幾抵玩,又冇咁大部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞