傳聞黃金地庫的 Centralfield 分店將不續租兩個舖位

566 回覆
402 Like 7 Dislike
中央田都要縮,想問正刀幾時執?

金的士、中央田同剪星都唔錯,最憎正刀
點解次次有鋪執都有人會話主因係加租
香港人買嘢緊手咗, 呢幾年買嘢習慣都改埋
加埋網購, 代理保養可有可無, 莫講件貨價錢高其他地方幾多啦
叫個業主減幾多間鋪先生存到?
以前去𠵱間垃圾連信用卡都話要收chrage叫人用eps
唔買超過一皮嘢啲sales都唔會講聲多謝
乜唔係好把炮㗎咩
去晒出邊(幾日,黑mon,冇發電機供電)
絕對認同.
淘寶京東+amazon 基本玩晒.
上面售後有時比本地好.
本地代理真係垃圾.
證明到間鋪唔值咁多租就要減價架啦
淘寶京東執垃圾/特規用, 買正路野就係on9
amazon 就買正路野
如果係講價錢amazon同newegg唔好過京東?
京東退貨翻包出名到連支那人自己都退避三舍
唔係一樣咩?
高登商場係邊?我只識去新高登
做了幾十年都唔做,唉~
以前幫人砌機好好搵?
減幾多租都扣唔到人工來貨成本加幅啦
你睇下水電煤加咗幾多?
計完數, 隨時都係白做咪唔做囉
你執條list去間19鋪砌 佢唔話冇貨改你list先再嗲啦懵撚
腦場幫仆街自己都會上amazon同newegg買電腦嘢
嘥氣啦

腦場喎 都未到兩年

香港飲食業係抵死
想問有咩貨係可以拎起手風扇?
連ram都唔擺出嚟啦
最賤格嗰排 九成盒連價錢牌都特登唔貼添
直接喺張list到叫你問櫃位
Ching好波
香港網店唔坐貨 買乜冇乜有撚用
自己買水貨,自己RMA
寧願寄速遞去新加坡/元朗/台灣都廢事去代理等/換
中央田總店係高登,總店未執
黃金分店嚟,開咗十零年左右啫
曱甴暴動之後香港未好過
係網店買2手PARTS砌機?
我玩撚左30幾年, 從來都唔敢,
買PARTS一定要有盒未開過.
D死人維修部 開又開一至五office hour
cut cost 到開埋哂D山卡啦地方
又唔撚offer 人地寄件過去

搞到D人要特登請半日假去放低/拎件野
仲要你去到唔一定受你claim warranty 分分鐘輸假又輸時間又輸車錢
退一萬步你代理收完咪又係行返原廠RMA
如果冇一換一/借spare 根本食水深到仆哂街
我話你知,amazon 買嘢中伏機會仲大過京東
可能你網購經驗未夠多
因為呢幾個月以我所知D業主真係加租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞