有冇玩緊CMB嘅巴絲 (814) I really make it look easy~

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
hello 爸打 其實唔係 cmb 既女 cool 到爆 係香港普遍女仔都係咁

我係泰國台灣美國都有約過女仔 , 比較之下係香港溝女真係比較難
其貌不揚+講嘢唔叻+個人偏悶 去邊都難架啦
好奇一問個app 執未
就32歲,冇拍拖3年仲係未識到新女 ,玩cmb match到d一係一日先覆一句,一係sales, 一係唔理我
Cls d 人係咪有病
我通常私下同朋友ex text都係打英文
所以同個match 一開始都係打英文
佢用中文覆我 我照打返英文
過咗幾日佢鬧鳩我死八婆扮野打英文
點解你打中文就要我就你
唔鍾意咪unmatch 囉柒頭

雖然唔關打英文時
但起一起你底都似係八婆

正常人多數都係用英文
對面講中文咪轉中文
不過一中一英咁傾又搞笑既
照計30上下D女係幾主動下
平常心 唔好諗住impress對面
傾唔到落去就第個

同埋老老實實真係要睇睇自己條件
有咩優點都盡量profile暗示下
D女真係會睇
咁即係我條件麻麻,幾乎冇女主動
可能係你唔識整profile姐
似乎係樣同身高出事多d...
得罪講句
九成堅持死都唔用英文通常英文都好差
即係背景好極有限
女既未必
都有條件好好既女仔主動轉中文
但男仔死要面都唔講應該真係唔得

不過點都好 搞到要屌對面係失禮d既
我試過俾女仔走飯錢都未去到屌佢

精神勝利法當買佢兩個鐘ptgf 陪我食飯
講英文冇問題
但我prefer識local會講返mother tongue
你話你混血abc咪同你講英文囉

local又要英文十個九個bitch
你就係例子
你以為好多正常樣但唔吸引嘅三十歲女人
仲衰過廿幾歲果啲

不過男人去到近三十起碼應該有返架車溝女
有車之後約女食女真係易好多
特別易食返後生女唔使比老港女閪
好多廿尾三十老港女都有個問題
就係冇成長過
成年人識異性成件事仲搞到好似中學生一樣
我英文流利到同native冇分別
真係唔知講英文有咩問題
咁你咪去識返個講英文嘅 native speaker囉
咁委屈你要玩app識local
識埋啲背景唔好嘅下等人呀

定係你除咗英文好少少就冇任何自豪嘅地方
所以先淪落到要玩app識人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞