Google one vpn

12 回覆
1 Like 3 Dislike
研究完一輪之後
個vpn 用嗰陣要check ip
佢要個用家喺support 既國家到
先可以開到Google one vpn

唯一好處就係 Google one vpn 每個user嘅Ip都係獨立同家用IP
想自己整個 VPN 放係中国香港以外,用 Asus 得唔得?
可唔可以本身vpn 轉第二國家, 再用goole one vpn ?
都vpn 左出去仲要再vpn?
就立廿三條
我做好心幫留港撚推
可以. Asus 有內置wireguard vpn server .好方便.
我都係睇中 wireguard,不過唔知用得幾耐中共就封
我記得有部totolink router support shadowsocks vpn.
網上有片測試話 shadowsocks 秒封,所以唔打用。
但我半年前試過又可以喎,反而係 OpenVPN 真係用幾十秒就封.............
因為check shadowsocks 技術已經好成熟,你開左佢基本都知你睇緊咩所以未唔封你
但係本身上網係 https,即使 shadowsocs 個 AEAD 被破,點會睇到內容?
連 google 同 youtube 張 cert 都破咗嗎?
本身Google One VPN都限區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞