電筆拖板

18 回覆
0 Like 8 Dislike
巴打絲打們我要買個 6 到 8 個掣插電腦,電視,PS5,apple tv等等 (有埋 USB 仲好) … 想問下邊個牌子 ge 拖板高質 d …. 唔想燒屋 …. 謝謝
外國牌
你擔心其他電子野電池爆炸好過
買咩牌子都得,只要唔係插風筒暖爐果d就唔會爆炸
Brennenstuhl
不過唔好買錯MIC

呢個正
仲有監控系統送
你擔心你啲電器好過啦
電器都擔心㗎. 所以盡量唔買淘寶野. 只係睇下大家有無用開咩牌子 ok 嘅拖板經. 無謂功虧一簣衰咗係個最唔起眼嘅拖板到啦
你計下total啲野幾多w先
樣靚有獨立開關就買schneider
要平又pd 買momax
知道 … 要計 d 電器總共幾多 watt … 盡量唔好插風筒呢 d 會發熱電器 …. 再睇下條 link 入面 d 先 … 感謝
momax都推薦
預左有負評,同價位有PD你有咩推薦? 佢oneplug 果種拎到機電署認證, 其他牌子仲係舊一代產品線連type C都無。
巴打唔洗理佢啦
連登講呢d不嬲樣樣都唔用得咁濟
電腦一定用防雷拖板
楓葉牌
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5xjuZnL15RzYKbK?tk=KIC3WMvWddD CZ0001 「13a英标式拖板插座BS認證英规插排電插板港版家用大功率白色排插」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞