𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登討論區(3) 女高推理班3 五月綜藝再開!!!

630 回覆
10 Like 3 Dislike
黎緊一個星期blank咗應該拍女高了
我鴨日系個精髓精過好多日本人
唔知係咪s23/s24 ultra zoom到最大
就算唔手震pan到咁近都應該幾難拍

有時以為佢係日本人
佢以前唱yuri首dry flower正到
Gir Updates 10P

今次唔知點解成日想Loop下,雖然畫面又成日冇咗鴨,但Overall又唔知點解成日想重溫下 可能今次個feel 好以前smartphone smilely嘅感覺行天橋個present無敵

https://loboly16.tistory.com/3005

firm咗鴨今年又去kcon
完美錯過咗我屌
tving更新:這個影片包含了Tving Original的祕密🤫
運用女高推理班第一季及第二季的解謎技巧可以解出

📃여고추리반 女高推理班(較大的字體)
⏲️426(秒針指出 0110101010 二進位轉十進位)
📱돌아온다(노랑동다的重組字)

⭕️女高推理班 4月26日 回歸⭕️
#女高推理班3

https://x.com/yntw929/status/1771038767568367675?s=46&t=uumgEaWogwwVTUL5COJNkw
trailer好backroom feel尤其聲效
正喎,仲早過之前流出嘅5月1播
近期backup順便重溫吓女高1 2先
睇番TVN上兩個星期嘅播放通告
應該係有節目調動抽起左其他節目改女高提早播
點都好 大家可以早d睇到
幾時嚟英國
點解無打網球behind或者vlog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞