[BUNNIES] NewJeans討論區(82) - 恭賀Billboard表演順利|聽日一定會有回歸嘅消息嘅 !

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
cb未

呢隻真係買唔落手
仆街,嗰P牌已經變咗我個名嘅一part
我嚟

開開下工見到佢哋無啦啦入咗嚟 又無人講
搞到即刻走
有無一種可能係新牛精神病太嚴重,需要治療
自從得了精神病 整個人都精神多了
佢哋成日鳩叫 係有病
難怪hybe會有醫院
懷疑佢地無精神科
Omg my咪入哂院
Midnight fiction
其實最需要

師姐係真·白卡
賓尼絲都係白卡
呢到啲人已經癲晒
Cb搵人接我出院
你永久醫院令啦
HYBE旗下各廠牌的銷售額

Big Hit 5500億韓元
Pledis 3200億
ADOR 1100億
Source Music 610億
Belif Lab 270億(+CJ的部分總計為523億)
KOZ 190億韓元

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3143289128

1. NewJeans甚至都還沒開始跑巡演,超猛..

2. 哇,HYBE光是藝人的部分就賺了一兆韓元以上

3. HYBE真的要好好對待防彈和阿米.....

4. 好羨慕Hitman Bang先生...

5. 不愧是防彈... 連軍白期都能是這種程度!! 期待2025年

6. 因為防彈的solo和TXT都發展得很好,所以Big Hit的成績很亮眼

7. 很好奇防彈開始跑巡演,然後發行團體專輯的話會怎麼樣

8. TXT在HYBE的專輯銷量僅次於防彈和SEVENTEEN,去年還開巡演,應該對銷售額做出了很大的貢獻

9. 防彈不愧是防彈ㅋㅋ 也是,畢竟Jungkook在海內外都很受歡迎

10. Belif Lab只有ENHYPEN吧,ENHYPEN賺的錢比我想像來得還要多

11. NewJeans真的是搖錢樹..

12. 5500億韓元太瘋狂了

13. 沒想到Source Music和ADOR的差距會這麼多,我原本以為會很接近的說

14. 雖然本來就知道NewJeans很會賺錢了,但是真的好厲害啊

15. 哇... 光是NewJeans一團就賺了1100億韓元..?

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
妹豬心諗:咩都冇仲賺到成億,仲洗咩出歌
賺咗6億幾港紙

乜撚數字嚟 難得唔CB啦
呢筆錢夠燒幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞