[A/I/Chrome] Granblue Fantasy [9]良心GAME

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我係你公會排緊第3條友

原來就係你 我係屌人唔好已經上左debuff入到黎再落晒時時間果個
利申我d分同你好接近
我係你公會排緊第3條友

原來就係你 我係屌人唔好已經上左debuff入到黎再落晒時間果個
利申我d分同你好接近

多左隻字
求下你啦 GUNDAM 出槌比我 OK?

我今日3場半血都係刀同拳
我係你公會排緊第3條友

原來就係你 我係屌人唔好已經上左debuff入到黎再落晒時時間果個
利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得
我係你公會排緊第3條友

利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野

我今日3場半血都係刀同拳

1槌 3拳
我係你公會排緊第3條友

利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野
我係你公會排緊第3條友

利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野

我係你公會排緊第3條友

利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野

早知咁樣會輸真係唔打
我係你公會排緊第3條友

利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野

早知咁樣會輸真係唔打

CHING, 見你新入黎, 如果你係求勝, 就唔好留係呢個會了
我係你公會排緊第3條友

利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野

早知咁樣會輸真係唔打

CHING, 見你新入黎, 如果你係求勝, 就唔好留係呢個會了

我係巴哈果個搵團po講到明要4勝 可以早場 佢就留言了
我係你公會排緊第3條友

利申我d分同你好接近

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野

早知咁樣會輸真係唔打

呢個絕對唔係D HARDCODE團黎
以前未改個陣咪可以靠早場屈人機, 但改左制之後通常得3勝咋
成個團真係打得既我諗得7 8個, 其他都好似D廢老係度過日神咁戰力十年如一日
打到狗咁先600萬分

即係邊個唔認得

岩岩係公會頻講左野

早知咁樣會輸真係唔打

呢個絕對唔係D HARDCODE團黎
以前未改個陣咪可以靠早場屈人機, 但改左制之後通常得3勝咋
成個團真係打得既我諗得7 8個, 其他都好似D廢老係度過日神咁戰力十年如一日

其實一勝都夠我拎ffg 只不過想拎多幾勝 儲定肉等100hell
自發火 係咁出拳套
自發木 你同我出短劍
Btw都打左兩億幾 聽日都係咁撕法架啦 條友個腦係咪裝屎
自發火 係咁出拳套
自發木 你同我出短劍

有得出已經好好
自發火 係咁出拳套
自發木 你同我出短劍

有得出已經好好

好想要武升技 打極都冇

我一早己經自己定義左呢個團為會打早場既休閒團
自發火 係咁出拳套
自發木 你同我出短劍

有得出已經好好

成堆武Click哂係L5等SSR肥

無3勝真係走 打到狗咁先兩勝 ching個團你朋友既?
明明已經爆勳 仲係度爆豆打
自發火 係咁出拳套
自發木 你同我出短劍

有得出已經好好

成堆武Click哂係L5等SSR肥

Sr好多都可以食sr升既姐 唔洗下下執著最優解既

無3勝真係走 打到狗咁先兩勝 ching個團你朋友既?

唔係, 得排我上面個條友係朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞