(香港運動員食屎)健力運動員疑被總會私呑資助,投訴後被杯葛被索償,失去比賽資格

270 回覆
1048 Like 5 Dislike
https://youtu.be/pwEJrozI7UY?si=g0TCcTIZZ5tXOLey

https://youtu.be/Nv9PkZ4cbAQ?si=OnF7JUvAChuZRmwP

真心cls好慘
兩個係咁破紀錄幫香港爭光既頂尖運動員發現自己啲錢疑似俾人呑咗走去投訴報警,差佬唔理政府理唔到都已經夠誇張
個總會仲要私怨撚上身,凍結人會籍唔俾佢哋出去比賽再無啦啦想收人百幾萬一直以來嘅教練費再屈佢唔跟訓練唔認真操唔聽指示所以先凍結事實人哋有晒wtsapps記錄都擘大眼講大話

大佬呀,我可唔可以話人哋唔跟你操都有進步又贏到開巷係代表你教得唔掂

仲鬼有人想代表香港出賽咩,國歌播錯又賴你,而家錢都冇鳩埋仲要俾人屈

健力總會葉主席
香港即水魚,搵笨柒之都
葉主席有財有勢
洗驚你啲傻仔運動員
文體旅局暫不介入
相關總會亦稱理不作評論
港協暨奧委會建議求助人向執法部門求助
警方則表示,經調查後事件不涉及刑事成分
立法會議員促政府必須介入

係勁
個葉主席好勁嫁
訪問已經叫定律師
都可以同即場爆肚無分別
我真係勸所有香港人唔好再諗港隊
要就去第二度入籍算
葉主席FATFAT
香港做運動員慘過做雞
個樣串到
無簽約你收乜撚野錢
腥港所有「體育總會」臭過屎
我答咗你啦
你自己問佢
廢老字體
個葉主席完全係無賴嚟
總會恩情無價
早幾年 香港玩健力班後生仔已經唾棄呢個健力總會
私相授受 小圈子 官僚 埋堆 自己人有得玩 外人/唔聽話就食屎
依加連自己既𡃁都唔妥個葉主席
Tyler man
其實香港健力後生仔真係發展得唔錯,咁搞真係食得屎
呢d咪香港故事囉 玩玩下搞埋外國教練 好快全世界都知 btw少咁個對手 祖國上升一名

知咩料
斷水流大師兄又要出場
係,重話律師,完全戇鳩,你重會見人勁所以作出招攬,畀training
如果條友一早知要畀錢佢一開始就唔入會啦,戇鳩嘅
總*會
日本仔都話日本招返,Raymond真係食得屎過幾年比得都可能無機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞