kayan9896退出「試當真」?老闆游學修取消follow Tyson關係生變?

26 回覆
7 Like 5 Dislike
歌手吳家忻(kayan9896)近日成為網絡熱話焦點,不僅傳出與富三代馬桂烽(Justin)的新戀情,更即將舉行個人首個迷你音樂會,事業發展一片看好。然而,網民卻突然發現「試當真」YouTube頻道竟然取消了對Kayan的關注,這一舉動立即引發了網民的熱烈討論。

「試當真」與Kayan關係生變 曾為台柱! 有眼尖的網民發現「試當真」不再關注Kayan,這一發現迅速在社交平臺上引起了熱議。Kayan的Instagram帳號仍然追蹤著「試當真」,並且其個人簡介中依然保留著「試當真」的聯絡方式,這似乎顯示出雙方的關係並未完全破裂。然而,「試當真」的這一「取消關注」行為,無疑讓人們對於Kayan是否遭到單方面「放飛」產生了疑問。而Kayan曾為「試當真」台柱,其出道作「唔通佢有男朋友」影片View 數依然是全個Channel 第二最高View嘅作品!

老闆游學修都沒follow了!不點名發文:我呢種傻仔好易呃 竟連「試當真」老闆游學修亦沒有follow Kayan,而Kayan都有follow游學修。有網民更發現游學修在社交媒體Threads上的一則帖文,更是為這段關係增添了幾分神祕色彩。他寫道:「我呢種傻仔好易呃,同我傾生意,氹得掂我就好著數,好易搵我笨,我唔識計的,但你面唔畀錢唔畀情唔講義唔講,我就同你死過」。這段不點名的發言,讓人不禁聯想到Kayan即將舉辦的迷你音樂會,是否與這段關係的變化有所關聯。

Kayan unfollw埋Tyson Yoshi 而且網民更發現Tyson Yoshi與Kayan9896也互相unfollow了大家,但2人早前似乎關係友好,當Tyson Yoshi完成一連四場的STAR HALL個唱《MY NEW WORLD ORDER》後,Kayan9896亦有支持,Tyson Yoshi更與Kayan前度Locker、女友Christy 一起將Kayan9896靚樣畫成花面貓。

Kayan與富三代Justin新戀情曝光 失Locker失天下? Kayan近日感情生活也成為了公眾關注的焦點。有網民捕獲到Kayan與富三代Justin的同行照片,Kayan亦開腔承認戀情。有網民就形容指Kayan與前度Locker分手後,疑似試當真、Tyson決裂,似乎是「失Locker失天下」了。
富三代 嘟
依家邊個失邊個都未知
個老細公司食女
下面個個咪照樣公司食女lo
搞到貴圈真亂
過氣channel , 而家仲成日做埋政府喉舌
肉酸到
一早就應該unfollow Tyson 呢啲on9啦
nose too big
成功俾一啲本身冇人識嘅女仔去搵有錢人
講真一間公司男女關係混亂真係死症嚟
一日最衰都係XX出post
又爆一單
游學修講得好啱!
鳩蛇仲有咩料爆?
有,唔多但手頭上marf D料 都仲有少少未完。

除左ivy 個想睇邊個,我試搵下
我老婆應該冇嘢好爆啩
陳蕾?呢排咁hit
我講緊7個,但點都好

陳蕾上年唱hunter,岩心水我有份投佢。
但唔想佢撐殺人犯,佢咁樣同請家聰上去冇分別

我真係唔太理解佢咁做。
唱功果度,我真係唔攻擊了
牙日啦
你老婆唔係黃妍?
Tyson yoshi係咪掂好多野?
死亡筆記,下一個
係 我以為鳩蛇有其他人嘅料吖嘛
男團有D,不過下弦果D貼左都冇人睇
下弦應該冇人想知
話時話領之間有冇不和/分黨派?
呢個真 之前arm channel又係
間公司咁細分手好麻煩
仲有微辣呢
公道
呢間垃圾唔搞男女關係都唔會睇
Tyson
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞