❤忘記我自己❤~hana~集中討論區#14

1001 回覆
4 Like 22 Dislike
牙連仲未訓

慶到訓唔著
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170801/mobile/bkn-20170801202425207-0801_00862_001.html
港姐:被爆有富爸爸 雷莊𠒇愛成熟男

美斯巴好唔服氣
呢個世界就係咁
靚既無人欣賞

港姐2017 冠軍雷莊𠒇老豆原來係億萬富豪

香港小姐2017終於塵埃落定,冠軍由23歲來自多倫多的雷莊𠒇,原來老豆雷葆文係香港的十大傑出設計師, 人稱「設計多面手」,而且身家十分富有,香港及海外都擁有物業,傳聞係億億聲,在商界有頭有面。雷莊𠒇曾表示父親十分支持她參選,當然佢自己都十分有料到,作為唯一嘅海外突入佳麗,身高成5呎7寸,身材更加是十分惹火,因為佢係模特兒出身㗎!

咪再講了

連詩雅都贏

呢層仲使講
牙連仲未訓

慶到訓唔著

屌....以後擺睇tvb囉
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170801/mobile/bkn-20170801202425207-0801_00862_001.html

美斯巴好唔服氣
呢個世界就係咁
靚既無人欣賞

香港小姐2017終於塵埃落定,冠軍由23歲來自多倫多的雷莊𠒇,原來老豆雷葆文係香港的十大傑出設計師, 人稱「設計多面手」,而且身家十分富有,香港及海外都擁有物業,傳聞係億億聲,在商界有頭有面。雷莊𠒇曾表示父親十分支持她參選,當然佢自己都十分有料到,作為唯一嘅海外突入佳麗,身高成5呎7寸,身材更加是十分惹火,因為佢係模特兒出身㗎!

咪再講了

連詩雅都贏

呢層仲使講

連詩雅係選香港先生㗎
牙連仲未訓

慶到訓唔著

呢句講咗幾多次

美斯巴好唔服氣
呢個世界就係咁
靚既無人欣賞

咪再講了

連詩雅都贏

呢層仲使講

連詩雅係選香港先生㗎

幽默感仲係未夠
牙連仲未訓

慶到訓唔著

呢句講咗幾多次

我都睇少咗好多,你見我都成晚無上水,淨係見到有人話1號穩嬴先睇吓,點知........
牙連仲未訓

慶到訓唔著

呢句講咗幾多次

我都睇少咗好多,你見我都成晚無上水,淨係見到有人話1號穩嬴先睇吓,點知........

撐咗1號起碼大半個月
根本冠軍料但敵唔過父幹後台
真心失望
牙連仲未訓

慶到訓唔著

呢句講咗幾多次

撐咗1號起碼大半個月
真心失望

傻佬嚟,都唔知你咁投入做乜春,有黑幕你第一日知
牙連仲未訓

慶到訓唔著

呢句講咗幾多次

撐咗1號起碼大半個月
真心失望

傻佬嚟,都唔知你咁投入做乜春,有黑幕你第一日知

我一早都知
但比如你好buy小明首傳奇, 亦都好清楚美極後台勁到痴孖根
你都依然會心存盼望想小明搏到最歌番黎架
但現實係黑幕/後台 > everything
BBC最受歡迎香港小姐數據分析

根據mytv個時間 17:42個陣10號個累積數量係704990

19:13個陣10號個累積數量係757943

總時間長度=19:13-17:42=91秒
數量增長=757943-704990=52953
增長速率=52953/91=582/秒

根據賽前BBC記錄 10號同9號有明顯差距

10號同9號差距=1768205-698644=1069561

假設10號一直保持同一個速率去追
假設9號今晚完全冇增長
10號超越9號所需時間=1069561/582=1838秒=31分鐘

做假數
隔離post好撚好笑,成班tvb打手係度話要討伐tvb
2017香港先生 連詩雅

番學啦

番學啦

帶咗家課冊未

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

家下放左 ?

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

咁今日睇吓教育電視啦

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

咁今日睇吓教育電視啦

去youtube睇下hana mv算

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

咁今日睇吓教育電視啦

開工啦唔夠數炒你

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

咁今日睇吓教育電視啦

開工啦唔夠數炒你

我學生

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

咁今日睇吓教育電視啦

開工啦唔夠數炒你

我學生

暑期工辭左啦

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

咁今日睇吓教育電視啦

開工啦唔夠數炒你

我學生

暑期工辭左啦

炒你隻狗公

番學啦

帶咗家課冊未

邊有咁早派左?

唉屌tmr就返全日

咁今日睇吓教育電視啦

開工啦唔夠數炒你

我學生

入學校廁所打丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞