[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (6) - 6.11香港見

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
想問Premium係咪優先預約購買週邊
搶公售 人人有份聽
上次我大阪場頭排都睇唔清楚,死左條心啦
想買二連係咪聽日搶公售好啲
優先中左都轉讓唔到?
實體攞飛得亞博攞到?諗起到時成堆人排隊就麻煩
啲飛好似冇劃位
台灣場係
Yes 早一日
未去過亞博睇
想問下矮撚會唔會咩都睇唔到
台灣intense好似用返愛のペガサス個飯勺同燈
係既話可以買少兩樣
想請教下現場有無週邊買?或者飯勺同燈果啲有無?無既話即係我要宜家上網買?
一定會
但企位可以搵前面冇咁高嘅位企
不過就位就一定冇咁前
唉出撚晒事
買左張優先係無劃位
聽日再搶多張980
現場有 但可以上網訂完到時拎唔洗排
冇錯 但係五月有兩場正常應該有新飯勺
All stand
想問下冇劃位係咪即係要鬥早到?
定係個Check-in code某程度上等於劃咗位?
去之前Check下會唔會冇電
自由入場
我都唔記得咗佢係用邊隻電香港有冇得買
QR Code (電子票券)
請至 我的票券 > 票券資料中,點「顯示 QR Code 」,並使用此電子票券進行入場。
活動名稱
ZUTOMAYO INTENSE IN HONG KONG (PREMIUM 會員優先購票 PREMIUM Member Ticket Presale)

注意事項
主辦:Neon Lit and Clockenflap Presents
1. 此QR Code僅作換領實體門票用途,無法用於入場。This QR Code is for redeeming your physical ticket only and not for admission.
2. 請按照電郵通知的方式領取實體門票。Please collect your physical ticket following the instructions on the email.

媽 我好亂呀
究竟係實體飛飛定電子飛?
買幾舊增高墊,高1cm已經差好遠
電子qr code現場換實體飛但係唔知premium實體飛到時會唔會有number
點樣睇張飛係排第幾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞