一人一部覺得好玩嘅棍波車

89 回覆
5 Like 0 Dislike
點解會冇 86?
Evo
Civic si
豐田Coaster啦,其他收撚皮

Hiace呢?

利申:自動波Hiace廢到仆街

Hiace

我覺得NPR好玩D
大發射喱

即係邊架??

應該係呢部
大家dc2/dc5/mx5/s2000/350z會點排?雖然佢地都係好唔同 但我依幾架都好鍾意

MX5 > DC2 > S2000 > DC5 > 350Z
350Z太淋,試過一次之後覺得好失望
s2k>mx5>dc2>dc5>350z

S2k>dc5>dc2>mx5

350z推落海算啦

dc5排第一🤘🏻之後先2000,其他不了

dc5垃圾頭避震軚尺

就係鐘意佢撬
大家dc2/dc5/mx5/s2000/350z會點排?雖然佢地都係好唔同 但我依幾架都好鍾意

MX5 > DC2 > S2000 > DC5 > 350Z
350Z太淋,試過一次之後覺得好失望
s2k>mx5>dc2>dc5>350z

S2k>dc5>dc2>mx5

350z推落海算啦

dc5排第一🤘🏻之後先2000,其他不了

見好多人都係s2k第一
點解你會揀dc5 可唔可以講下點解

份頭好撬,揸唔慣會覺得垃圾,但識揸就feel到份尾好肯走,個頭指向性好好,2000反而我覺得太好揸,無左份狂野味道
公司部urvan3.0舊款
公司部urvan3.0舊款

Nissan
bmw m2
cayman gt4
wrx sti
新手玩過下is200 好難上手。不過玩熟左排姐幾顛下

is200 under power...又重

雖然真係幾好玩
1.3棍波echo 拖波入灣做下heel toe已經好好玩
370z 大馬na車 純種跑車手
370z 大馬na車 純種跑車
rs265 275 都好正

心目中最想玩波子gt4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞