日本開埋移民路線

144 回覆
33 Like 96 Dislike
智撚障 我啲親戚日日讚日本 日本老闆不知幾好人 依家同我係歐洲都讚緊
鳩up內容廢老式反駁 死返入老母個閪度啦
點讚先得㗎? 內容呢? 作文都未識作
不如你解釋吓點解屌足咁多年就等於了解 係美洲都仲屌緊又代表啲咩 即係係美洲屌緊日本係會特別了解定點
如果真係要去嘅話
個步驟應該要點做
係咪要喺香港搵到日本公司請你先?
可唔可以井多少少點樣旅居?
我地香港人已經算係幾pk 的種族,你去日本旅行可以玩得咁開心, 個個日本服務員當你係上帝,可想而知佢地份工幾難頂.
睇動漫都知日本壓力幾大喇
異世界轉生個咋唔係俾人欺凌就係社畜想死左休息
連睇套bl電影班主角都係度OT仲要自我鼓勵dllm
咪就係講緊移民去邊都要入鄉隨俗
關自大咩事
Bloomberg今朝先出新聞日本人工超預期加左2%
消失的30年準備完
講對賭睇你賭香港未來定日本未來

利申:一定係香港贏樓市gogogo
你移民左去邊?
以為你講個YouTuber
讀書返工係地獄
旅行退休就首選
車同樓都勁平 環境又好
住過幾年 返工不了
退休都仲可以考慮下
日本物欲會高好多
香港潮流慢人幾拍 超市又和牛又刺身
香港商場一式一樣先唔想買嘢,餐廳難食服務差又少食咗好多,而家平時都要上日本購物網買嘢
仲有成個日本咁多地方玩
賣完樓去嗰邊一陣就fing哂
仲有成日地震
唔死要幫間屋維修
之前住日本兩個月 啲日本妹好主動好易入手
食餐飯都問到個jd侍應拎ig約出街
仲有個老闆伯伯幫手助攻

同埋條街啲女成日會同你四目交投+微笑

利申 日文好差

日本最煩係visa 同人工低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞