(麥理浩夫人中心)見工一問

31 回覆
1 Like 2 Dislike
其實幾好做㗎 主要睇返間小學嘅學生乖唔乖 乖嘅話就輕輕鬆鬆放工

面試方面好簡單㗎咋 基本上都係問你兩三條問題 答得岩定錯都無乜所謂 因為佢會有個briefing教返你點應付啲特別情況 所以其實正正常常 時間就到都無問題

真係連登有愛集氣tmr去in啦😭

咁快已經通知去interview?

都唔快架啦我10號apply18號先打黎絲都快啲去apply啦好似至到8月31
其實幾好做㗎 主要睇返間小學嘅學生乖唔乖 乖嘅話就輕輕鬆鬆放工

面試方面好簡單㗎咋 基本上都係問你兩三條問題 答得岩定錯都無乜所謂 因為佢會有個briefing教返你點應付啲特別情況 所以其實正正常常 時間就到都無問題

真係連登有愛集氣tmr去in啦😭

咁快已經通知去interview?

都唔快架啦我10號apply18號先打黎絲都快啲去apply啦好似至到8月31

三日前apply🤔咁應該五係同你同一日interview
有冇link
前幾日sd左timetable比佢地
應該要9月先有reply?
想問通常係咪都係3點幾個1.5個鐘上堂?
定有其他timeslot揀
我有3日都係4點幾5點先落堂
想問通常係咪都係3點幾個1.5個鐘上堂?
定有其他timeslot揀
我有3日都係4點幾5點先落堂

通常都係前者
因為功輔班多數係學生3點幾放學後就開始上
返過好多間學校都無見過5點幾先開始功輔
利申 做過2年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞