(賭仔必入) 前外國操盤手免費料放送

1001 回覆
53 Like 79 Dislike
可唔可以分享下睇盤既skills
授之以魚不如授之以漁
操盤手大學要讀咩科
操盤手大學要讀咩科

精算
樓主可唔可以答埋我其他問題
Betting gor都有真飛啦
無真飛講到識飛都無用啦
報左警 留番同個官講
報左警 留番同個官講

唔報死全家
有無真飛
想借50k跟
呢排比盃賽屠到無錢交家用

盃賽真心伏

Btw 心水同樓主哥啲差唔多,不過艾夫斯堡換成阿爾堡
第2 莊家係唔係會定期轉odds 唔比賭仔捉到路?
例如 高登 曾經有樣野 叫檸檬盤 勝算好高
但一段日子後就不行了
etc
莊家其實自己圍內係睇邊間?
例如 馬會角球跟365
咁到底邊間莊家訂初盤?
授之以魚不如授之以漁

喺公司做時候 會有好多數據分析 另外我咃每間公司都係有一個團隊分析 然後再聯同幾間公司一齊定個初盤 完全唔係好似樓上講邊一間定個初盤先
第2 莊家係唔係會定期轉odds 唔比賭仔捉到路?
例如 高登 曾經有樣野 叫檸檬盤 勝算好高
但一段日子後就不行了
etc

單純咁分享下
其實你覺得莊會唔會咁傻成日定一啲賠率係成日贏?
果時檸檬盤勁係因為平手盤本身有得走,好少輸哂,佢之後都越定越多規則
好似以前果啲1.95盤,唔通真係所有似下盤都開1.95咩?
有幾個操盤手係真既,不過所有睇法都已經係盤口同飛既走動反映哂
樓主邊年去左外國做?
樓主可能miss左我
我想問
轉盤背後有無d乜野套路?
例如 平手變平半 受讓變讓

最簡單咁講 平手變平半 有大莊收到大量上盤 莊平衡收益就會轉盤口
受讓變讓有 但少見(俄 聯賽會見到) 通常會係突然間收到風對家成隊出副選(盃賽)

你答呢d 上波台其奇一個都答到 扮都有料d 唔該
留明
講返樓上我點解會講到馬會個盤 首先香港只可以用馬會買飛 因為摩洛哥果場馬會開太低水所以我唔建議成買 出面其實做緊高一格85 我只係就返大家
再次重申 呢度只係交流下 唔係賣料 再問幾錢唔會再回應

問操盤手做咩都唔回
有人叫我睇入會, 我是來睇睇的
一係樓主就知賣鞋架啦, 唔駛問.
授之以魚不如授之以漁

喺公司做時候 會有好多數據分析 另外我咃每間公司都係有一個團隊分析 然後再聯同幾間公司一齊定個初盤 完全唔係好似樓上講邊一間定個初盤先

你公司一個盤房幾多隻操盤手 過熱走貨會射去邊間?
lm. 先
全歐洲邊間公司個賠率暇值參考?答到當你真

外圍專家Joe hart

佢自己都答唔到

答到點先

答到加證明到我幫奇狗含

留名等一堆人衝出來話樓主點解要益你
再次重申 呢度只係交流下 唔係賣料 再問幾錢唔會再回應

問操盤手做咩都唔回

答咗 我當時係負責計算 係一個團隊聯同其他公司去開盤 唔係話我一個人開個盤出來
樓主用啲咩factor 黎計
計出今晚果三場重心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞