kayan9896係咪要退出試當真了?

290 回覆
292 Like 12 Dislike
9蛇真係好影衰LT
又做錄音機
你真係好撚廢
唔好再騎劫人哋個post 啦
果次我都有份去荷蘭
其實locker係出軌我
marf kayan9896先係一對。
我都以為係
fake news
一講真野就有生面口PR入來幫手拆?

其實一齊去荷蘭一齊已經係事實
拆掂左先啦
真架,咁多生面口PR未查就話假
遊學修講得好啱果班復讀機去晒邊
何以見得?
斷咗腳啫
OK,俾多少少資料你,成件事
marf叫人長腳,去荷蘭搶locker,上年已經有POST講緊

可以去Google 睇kayan 有冇俾帽locker 個POST,入面好多人有講
是的長官
絕版
下,斷左腳??
marf叫人長腳,去荷蘭搶locker,上年已經有POST講緊

可以去Google 睇kayan 有冇俾帽locker 個POST,入面好多人有講
鳩蛇跳晒掣
許賢搞試當真電影都退出
資料來源:trust me bro?

隔離幾個POST都有人講係台灣/機場/醫院等地方,見過佢哋一齊。

其實睇深入少少就知
25狗正仆街
睇深入少少就知你係on9仔
鳩蛇果然係試當真專家
上面班生面口AC

我俾左個keyword 你可以去Google 追下POST先問野,就少D ON9留言
鳩sir 我就信佢地唔係因為第三者分手

第一

分手後仲出咗條片講locker分手
https://youtu.be/JjrjYkJKCdE?si=FL2puCwL1wubAVRF

身有屎出軌仲點會出依條片,仲要kayan唔反面

第二

玩Ern9百萬富翁佢地同場 再見唔一定係朋友但唔係仇人

第三

kayan講過 佢見到locker仲會打招呼
https://youtu.be/fp6uXu9i1ZE?si=p0HCdNsiebUJ-ijF

真係偷食出軌以上三項都唔會發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞