New Balance 討論區 (56)

390 回覆
1 Like 1 Dislike
咁993起碼都係你想買就會買得到,買咗又捨得著,唔知啲得個睇字又買唔到,貴到飛起買返嚟又唔捨得著先吖
你嘅舒服如果係基於軟熟,280就唔啱

佢屬支撐型鞋墊,一定挺身d,講緊嘅腳感唔係話你一著落去果下就feel到與眾不同,而係你著住佢出成日街都唔係好覺攰
我覺得比一般nb 無咁舒服
因為我買佢係當雨鞋,落雨先著佢
同埋gore-tex 款始終焗身啲。
呢款鞋底都係同平時一樣,落雨著都會跣,純粹為型
所以睇你為型定係為實用性
響ssense 見到990v6
好似兩隻都唔同咁
有冇話邊隻新

新鞋咁嘅收線
同埋V6個後踭位行路嘅時候有少少硬硬地頂住
有冇人都係咁
我之前著990v6 未換RCP-280之前腳踭位好似凹落去咁,換左之後就冇左呢種感覺
等新色入手993
對牛油果綠正喎
洗鬼理人點講
唔係貴就頂嘅
唔通炒到成萬一對WTAPS 990V2 就好著啲咩

990V1 夠係史前產物, 中底過時, 咪又係貴過好多新嘅version
其實美製9系二千蚊內都一段時間 有時其他brands靚啲/熱門啲嘅款都一千頭/一千中啦 加上外圍網買有時平過港行幾百
990v6 triple black 幾時出
係呀
真想要吧
係唔係所有made in usa 都有同樣問題?
990 v3,4,6?
v4唔知
v3著落正常,v6又輕個底又軟
993著落前軟後硬同埋焗
youtube 見過台仔話V3, V6都焗
巴打覺得點樣
我啱啱開始著NB, 買咗V3.

本來諗住撞正on sale 會買993, v4 or v6
但香港著焗住搞唔掂
有無人知991v2同990 v3,4,6比焗唔焗 / 腳感好唔好?
v4唔知
v6唔焗,腳感有啲似ultra boot但冇咁誇
993可能少重,焗,前軟後硬,第1次買完後悔
明明見到上面好多人話又軟又最好著2002r都舒服過佢
咁我target 等v6特價先
Thanks
試過v6覺得好前軟後硬
前面軟到覺得無野咁
反差好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞