[League of Legends][100] 企A怪

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

League of Legends(簡稱LOL)係一隻MOBA類遊戲,玩法近似信長及DotA。
LOL講求團隊合作性,以破壞敵方隊伍主堡為取勝方法。
希望新手可以先從整合文件搵到有用資訊,享受呢款遊戲。

「Stand with me, brothers and sisters.」 – Jarvan IV

新手教學及實用網站整合文件
https://docs.google.com/document/d/1mHYs07v_0OxQi2ZEnmX822ksyi-QhR7r3HEuXBmtyMk/edit

LOL Post歷來各大師教學及潮文區
https://docs.google.com/document/d/1024eI03MktjNnLN6cwI2RptbuqxnBqnBaSvl57FG9Bo/edit

開Post專用Source文件
https://docs.google.com/document/d/1ye6qTVl0zREmP8N8T_NMdFj-NbGlM3g2Trqcc_cjXWQ/edit
又係你呀
又係你呀

冇心
腎仔唔同我解任
腎仔唔同我解任

本月出道剛滿一年的BLACKPINK成員ROSE,出道前在澳洲生活,就讀於當地的坎特伯里女子高中,雖然對音樂有著美好的願望,但高中時期的ROSE還是選讀了法律專科,不過後期因為成為YG的練習生,加上出道後的日程增多,她自願退學,如果不退學的話,ROSE或許會成為法律界的女神也說不定!
黑你老母白
我話你聽唔好比我玩返多左
食硬屎屎啦你
躺A怪
連續話事
粒粒怪音..
大頭怪b...
光頭怪影....
鳩嗡怪面....
大頭怪b...

變型
射精怪k...
走a怪腎...
打左咁多個怪字
依家睇個怪字唔似怪字 點算好
毫無怪力...
佛山怪贊....
屌你老母好撚悶 搵人應下我 接下龍都好呀屌
十連無難度

話事怪椒
終於有人STOP個傻鳩
終於有人STOP個傻鳩

由佢自high下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞