[下半季] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (17)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
老餅都要講句
好鬼憎呢d手感籃球
係我哋習慣咗pp,it嗰種安定感啫
雖然兩傻係真係差
我哋而家都有pp
佢仲勁過傻閪poole
可惜跟着另一個傻閪教練
點解唔留返下場打塊先柒
可能我樂觀,反正無咩戰績壓力
咁樣輸下都係好事,廢事佢地咁飄

雖然咁樣倒水輸波,大家實屌
但今年整體黎睇,已經算穩定咗好多

利申:無睇今場點輸
我認有啲賴地硬
但第四節兩邊既犯規尺度唔係好同
最後球吹錯左譚間接令kp補樽唔計
(題外話我覺得要吹譚起腳進攻犯規多啲
跳球小白波都未掂到就計時
都想問下其他ching定我記錯例
係跳球球員掂到波就計時?
Kristaps Porzingis talked to the media after the game, and while that one hurts for the Celtics, the word he used to describe the loss was “healthy.”

“It’s healthy for us,” Kristaps Porzingis said postgame. “We do have the feeling we’re pretty much going to win every game, we’re invincible… a little bit of that feeling is always there, it may be healthy, but it’s also healthy to get a loss here and there.

兩傻識反省先好講Healthy
KP:下次絕殺都係比我負責
白帝都得
咁白+KP 打P&R
兩傻企底角
細傻會比人放

d數字靚到呢
譚仔以往都有啲絕殺 / 準絕殺

唔知點解今季收哂皮
見到Tony brothers 就知呢場會吹到肢離破碎
你可唔可以練下罰球
仲炒樽
柒到喊
唔好提
咁多低級失誤
油雞有冇咁好手感
BS都睇到擰晒頭
KP 一開波就兩粒3分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞