Dragon ball card game fusion world 有冇人玩,好唔好玩?

150 回覆
5 Like 1 Dislike
玩左一日仲未贏過
邊到有得down
我都係,一開始得悟天,杜拉邊夠人打
官網
我玩Online 算,實卡炒到勁貴
Game入有冇得買code抽卡
新AC想儲石10抽,一次都嬴唔到,打左成日都未夠1000石
唔課金有排都冇10抽
要買CODE快手 由0.5$一張升到2$一張了
頭先儲夠石10抽,PICK UP 10中5 ,玩左一會隻 GAME 好似無乜技巧,4體變身,5費出勁卡,中間鬥留卡,最後手牌數邊個多就羸
出面卡鋪見到7x蚊一盒
電腦版開咗兩日 呢排一定貴

我都費事買住兩蚊張
同埋唔知係咪電腦版啱啱出啲人好撚慢

每個動作都諗10幾廿秒先撳個掣
想知starter deck code佢會俾咩?
個個係STARTER
但BOOSTER CODE 愈黎愈貴
咪就係比返盒STARTER你
啱啱出街手痕買左3包抽

有3條code 用
有冇巴打加fd打吓
咁撚on9? 我仲用咗佢張券開綠starter….我買咗紅綠各2starter deck….仲以為佢有得俾starter券 咁我可以開埋藍黃….
你邊度買?幾錢包?
信和 25蚊一包
隻game 好玩嘅,比起其他卡game 都優秀,幾推薦實卡。online 版都做得幾好,係搵code 買再入煩少少。但真係平好多,我當依家摸頂食炒,$1.5 一條code.
200 包咩都齊,先係3 百蚊。
Game 內課金1 萬yen 得60 包,咁就$520。隻game 好老實唔係免費game。幾百蚊買隻龍珠ip game平過晒所有垃圾手遊,抽幾下都冇左。
隻game 要用腦嘅,中大型比賽獎品幾萬蚊,要鑽研大把野鑽研。話唔洗用腦嘅朋友仔唔知睇晒卡text 未,打唔打、搶唔搶血、加幾大攻、資源要點換、咩deck 克制咩deck 都大把位諗,所以好多新手要諗好耐,諗到時間停頓咁。現場比賽我都遇唔少
你買綠STARTER一定係比返綠STARTER CODE你
但因為有幾張卡係無得合成 一定要買 STARTER先有
所以每隻色兩盒係無壞的
好彩食到尾水1蚊張
仲要中埋SCR隱藏悟空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞