[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(66) 四個音放一位粗卡 | 牧童笛版EASY一樣咁EASY!

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
忙採其實都比較有特色,少見嘅baby fat idol. 不過好彩佢身材又夠高挑,mini2 到 正專1 簡直係進化咗。可能佢矮啲就真係無人留意到佢

佢暫時嘅賣點都仲係笑容同可愛,不過其實好多團嘅忙內都係咁,都可以話係人設。何況櫻釆兩個都仲行到呢個路線。正如好似你咁講,只有自己粉絲先知道佢做嘅一切都唔係扮。

佢年齡細都暴露咗佢係團入面見識最少,何況團員都係嚟自唔同地方,眼界一開始就比忙採闊,就係咁先顯得忙採係真忙內,慢慢成長。

不過今日嘅忙採都算係去到邊比人寵愛到邊果種,上至idol下至staff,佢資源起步嚟講都算好,又mc又有YouTube 節目。希望佢真正成長之前可以保持呢份童真
傻妹
點解Swan song 仲未有MV
忙采要睇多啲content 先會覺得佢正
路人粉係會少啲
還我swan song 不過其實今次成隻album都算平均地好聽,之前嘅主打副主打人氣差太多
佢尋日出條 Smart full dance 片我仲放心哂,諗住有依條都叫有個交代
跟住實係Swan song MV ,點知
le EASY+B side勁到好似人地3主打咁

上次epb 再上次impurities
認真次次成隻碟啲歌都好聽
呢啲嘢唔好咁大聲,話唔定真係暗地裏3主打梗
等緊We got so much MV
暫時全部歌除咗remix 都好聽
We got so much 唔駛拍嘅
用返佢條貼紙 highlight 片剪落去就得
呢條女唔係喺街執嘢飲就飲完嘢周圍抌

Anti嗰期都係得最後嗰幾場先打impur
上次unfor就開始一嚟就兩首
最後仲打埋boom boom boom
剪演唱會啲片都得
之前就執街邊嘢嚟飲
通常咁飲完野跌咗個杯都係準備變身
會唔會同Good Bones mv有關聯呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞