細細粒減肥成功即引狂蜂浪蝶 男網友示愛追求:當我癡心妄想⋯⋯

76 回覆
4 Like 258 Dislike
「細細粒」陳嘉佳(小寶)近年在內地努力做帶貨吃播,去年4月開始決心減肥,現在直情「瘦出一個人」。不過,她曾自言目標是120斤(約72KG),距離目標還有35磅(15KG)。

細細粒在IG Po出減肥感言,指期待「夏天全新嘅自己」,「我期待冇咗一截截肥肉嘅自己,今年夏天全新嘅自己,期待新嘅自己,加油細細粒!過程係有汗,有淚,有辛苦,有成功感。但更磨練到自己,堅毅精神,堅持嘅信心。」

她又指今次減肥不容易,因為她不但有家族及基因肥胖的問題,更要與多囊及胰島素對抗。細細粒指:「我要比任何一個減肥的人更難成功減肥,但我已進行到一半,最後的35磅,也是最難的…我要更加努力。細細粒,加油!」

成功瘦身的細細粒非常恨拍拖,曾呼籲大家有男士可以介紹給她。而近日有名男士就在IG毛遂自薦,希望認識細細粒。他在細細粒的IG Post下留言:「妳好陳小姐,恭喜減肥成效⋯⋯我睇咗Youtube,我都係一個獨子,父母都現在已經80幾同90頭。我已經離婚四年!父母驚佢哋走咗後,只有我自己一個,所以我都嘗試自薦俾妳!唔知道是否天真妄想?我都想有機偶(會) 識到另一半到老,妳可以當我痴心妄想⋯⋯」未知細細粒會不會對該位男士有興趣呢?
做返肥婆算啦瘦得好柒
係咪骨架太大 減左都咁大份
腸少你都啱
本身個底衰
肥定瘦都要豬嫁啦
做燒豬啱
好想俾佢坐蓮坐到我爆射
又係一樣咁樣衰
CLS狗公
屌得落係佢本事..
大癲
連登好多CLS毒撚前世未見過女
瘦完塊面都咁大 佢需要嘅係削骨個比例又奇奇怪怪 頭大身細咁
好過以前少少
幅圖係減肥前?
瘦完都係豬頭day咁既閪樣
上大陸發展同期有個賈玲彈出 輸撚晒啦
似豬頭day已經算好
減左
但72KG仍然會一截截 只係無咁大截
同埋減得咁快啲皮會勁鬆
佢目標72kg
仲差15kg
即係87kg呀
大份好合理喎
跳起坐爆gif
如果唔係有急性糖尿病佢都唔會無端端減肥,其實佢真係好慘,糖尿病無得返轉頭,呢條片有講:

https://youtu.be/0tFfOrk_Tas?si=HSaCnc_fFHyMtbgc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞