投資在攝影器材上的金額高達數十萬

16 回覆
2 Like 1 Dislike

Interesting
啲對白咁似brian cha
Who
唔知 係阿零ig cap出尼
brian cha 套路
1.洗左好多錢,好多時間去學一樣野
2. 成功左,好多生意,好多個案實例
3.最後總結到一套唔洗花大錢花長時間就可以有嘅武功
4. 依家你只要幾多幾多錢,你就可以買到我十幾年花左百幾萬學返嚟嘅經驗
數十萬日元
鳩唔撚答八

仲以為係sell攝影課程
咁佢用咩手機
16年前同5年前分別用咩手機?
我是一名叫雞發燒友,投資在香港黃業的金額高達數十萬。從事援助性工作者行業超過16年。

隨著時代變遷,嫖妓變得愈來愈輕易。一部手機便能搜出令人賞心悅目、充滿電影質感的架步。

而我也因為一部手機,一條影片為我創造出無限商機的可能性。5年前,我參加一間香港著名神秘房的開幕儀式,我將一條用手機拍攝的影片當作禮物送給主人家……
想睇成日約𡃁妹私影嗰班鹹濕伯父Version
我是一名私影發燒友,投資在香港私影的金額高達數十萬。從事私影行業超過16年。

隨著時代變遷,私影變得愈來愈輕易。一部手機便能拍出令人賞心悅目、充滿電影質感的相片。

而我也因為一部手機,一條影片為我創造出無限商機的可能性。5年前,我參加一間香港著名酒店房的開苞儀式,我將一條用手機拍攝的影片當作禮物送給主人家……
一支炮已經十萬,而且其他攝影設備隨時比相機洗多好多
得十萬講自己開工
同三島一樣
brian
係有料的話

10萬的確夠開工
器材先決題材另計啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞