死廢老一隻腳踩上扶手電梯,另一隻腳又唔撚郁

38 回覆
27 Like 2 Dislike
2:35紅色拖頭果個好似柯柏文要變形咁
3:55紅色拖頭果個好似柯柏文要變形咁
咁簡單都唔明,,
一隻腳踩上扶手電梯>> 左腳向上移
另一隻腳又唔撚郁 >> 右腳係梯前鐵板, 唔郁

過多幾秒一字馬

遇到呢啲人, 我會直情推佢
仲有啲癈老會企喺度,放隻手上扶手度先, 個身斜到45度先踩上去。

最撚慘係個女人,幫佢幫到自己仆落去

我好多年前去深圳親眼見過呢d鄉下佬,
第一隻腳踩上去會驚到唔敢踩另一隻腳上去,其他大陸人企到好開等佢地攪掂先。
咁簡單都唔明,,
一隻腳踩上扶手電梯>> 左腳向上移
另一隻腳又唔撚郁 >> 右腳係梯前鐵板, 唔郁

過多幾秒一字馬

遇到呢啲人, 我會直情推佢
仲有啲癈老會企喺度,放隻手上扶手度先, 個身斜到45度先踩上去。

最撚慘係個女人,幫佢幫到自己仆落去

我好多年前去深圳親眼見過呢d鄉下佬,
第一隻腳踩上去會驚到唔敢踩另一隻腳上去,其他大陸人企到好開等佢地攪掂先。

其實可能係腳痛/腳有事
點解咁多人走去撞個𨋢門

求仁得仁,開比佢
支那人又好, 乜人都好, 呢啲片我真係唔忍心睇

有d真係揭露左支那人特點「野蠻」
撞開lift門之後instant karma
跌死左
世界上少一件害蟲
係大眾之福

睇到撞車嗰度真係
rip
條bgm好撚抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞