賭場必勝法

26 回覆
2 Like 12 Dislike
最近去澳門遊玩, 入賭場玩了幾手, 突然想起一了一個大家都應該聽過的"賭場必勝法":

在"買大細"的遊戲中, 你可以買大或買細, 一賠一. 開大或開細的機率都是大約二分之一 .
大家都應該聽過, 所謂的必勝法, 是每次都買大(或每次都買細). 若一局賭輸, 則下一局投放雙倍注碼, 再輸的話, 就再雙倍, 如此類推. 這樣只要贏到一局, 就立即回本兼有賺了. 而且連續很多局都買不中的機率是很微的, 所以總會等到贏的一局, 而一贏就沒問題了.贏錢之後再由最細銀碼落注,如此類推

問一下大家... 這個賭法行得通嗎?
如果你手上有十萬元, 第一局你只投注一千元... 你會用這賭法嗎?

幾年前,我用呢個方法賭,只是連輸了三舖定五舖 (唔記得), 都有少少淆, 我老婆係咁叫我收手, 好彩跟住won返一舖, 取回本金及一局的利潤, 去飲免費芒果汁, 哈哈! (d芒果汁真係好好飲!!)
點會2分1,圍骰呢
此po已完
聽日約AA開床單
你可以試, 但係風險與收益不成比例
理論上只要你有無限本金, 可以不斷雙倍下注, 咁就一定唔會輸
但你每一個循環, 都只能夠贏第一注既金額

手上有10萬, 第一注落1000
即係去到第6鋪後, 你就再無本錢落雙倍注
只要長賭, 連輸6鋪既機率就會不斷增加

唔講任何技術, 只講運氣賭大細
去賭場最大勝率, 就係一鋪過, 贏就贏, 輸就輸
精算師計左

長賭必輸
我係話大約二分一
等下次儲夠錢再雙倍落注
睇黎你得個講字,未去過賭場賭真錢

每張檯都有限賭注 max bet
入去拎枝水轉身走人咪贏 洗咩咁辛苦
莊閒先係最接近2分1
不過莊閒唔係1賠1
但如果你要試,我建議你試莊閒好過大細
pin
最後咪又係忍唔住輸幾皮
講咗好多年啦

咁都俾你諗到賭場點夠你玩
賭纜贏粒糖輸廠咪你呢d
賭場必勝我淨係信詹培忠 百家樂 本多終勝
賭場必勝法就係你係開賭場果個
賭纜
本多終勝 你有十億 一萬蚊推 實唔會輸
未聽過,原來有咁誇張架
細個玩online game 賭場用過呢個方法,結果輸晒啲game錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞