2024 日本代表及日本職業聯賽討論 (2) 日職開季

687 回覆
4 Like 3 Dislike
日本可唔可以進取啲呀
呢啲俾古橋入咗
Kubo 都係坐
得果1球唔收貨
有波唔係向前
將個頻率教到好慢
個個都就住踢咁 冇開行turbo
https://news.yahoo.co.jp/pickup/6495442

下場唔去北韓打 唔使驚啦
雖然裁判睇落好驚
唔洗去北泡踢咪好囉
原來強國U23排緊小組第1
點解日本國家隊經常冇古橋,覺得佢好慘
因為「唔啱一哥戰術」而落選
改變僵局其實古橋好有用,佢射術應該日本入面最勁嗰幾個嚟
上田今季球會仲dup過古橋,反而有得入選
以荷甲嘅狀態嚟講,小川值得正選多啲
我見佢係蘇超啲入球都幾恐怖,把握力應該唔差,雖然少睇佢啲波,我覺得佢值得入
有次入選之後俾條仆街搞到腦震盪,亞洲盃個位就拱手相讓咗俾細谷
古橋次次都係一落選就入波,就算佢唔係日本正選,我覺得應該call埋佢
不戰勝

FIFA confirms the March 26 qualification between DPR Korea and Japan won't be held or rescheduled.

Looks like Japan will be handed a 3-0 forfeit win, which will qualify them for the 2027 Asian Cup and advance them to the third round of AFC qualifying for the 2026 World Cup.
桃乃木香奈都支持前田大亨條光頭佬
https://lih.kg/3659243
新光頭佬
85播水手鯨魚嗰場
建勇梅開二度
幾時
星期六下晝三點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞