交友app 係咪得返CMB 係真人多?

79 回覆
6 Like 5 Dislike
你點食?約出黎食餐飯就可以去搞野?
你係咪高大靚仔有錢有車?
sweertring 試過,仆街公司黎,勁多假人,佢只想你俾錢join plan, 俾完錢都係一班AI
係肥西加外協
扮台灣、馬拉、新加坡華人
跟住話自己都係香港人不過呢幾年先返嚟香港
所以廣東話講唔好
跟住仲要係自住啦,但有親戚或者老母喺香港要照顧
然後喺香港嘅工作好多時都係專業人士
仲要成日有意無意提及自己揸靚車 買左私樓自住
放假就係同有時親戚去啲有錢人娛樂

同埋通常佢哋嘅工作時間唔會咁早開始
一到夜晚就話要夠鐘睇個市(慢慢就會氹你想你了解吓佢做緊乜嘢)
然後午夜咁上下就會話瞓覺唔傾
早排有一個仲要傾咗兩句 一新年就消失咗
跟住新年之後出現返就話自己去咗新加坡玩
我諗睇嚟大陸嘅KK園區都分新年紅日假

而且佢哋嘅WhatsApp雖然喺香港號碼
但係打過去通常係此用戶未有登記

呢類人嘅Profile 相通常都會偷啲華人網紅嘅相
只要一擺Google search 就好易搵到
但最近發現佢哋開始係CMB上偷其他人普通人嘅相
可能發現用網紅相太易被拆穿
試過兩個Matching嘅人啲相有一兩張係一樣
但已經只係睇落好普通嘅香港人樣
唔再係網紅嘅相
假account 係有咩目的?sale 野?
全中 仲有好多話做電商
真?咁賤?
push
有少少口才都食到 啲女仲猴擒過我
OMI之前玩過,質素好唔得。
HMD未玩過,是否不用相?
唔外協使乜玩app
Tinder omi而家好多垃圾一開頭第一句就問你做啲咩
之後未問返佢就已經主動答你
佢係做cs office/event planning/mkt etc
再下一步就已經問你攞WhatsApp
屌你依家交友app一丁友都冇咁 當你話我樣衰 仆街Hmd都冇個accept 到底點先識到女
騙案
傾耐啲等你開始沉船嘅時候就會氹你一齊做啲投資嘢
電商係做咩?
我遇過麻醉師、室內設計師
俄羅斯嗰啲淘寶版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞