請記住這些名字。

191 回覆
1377 Like 39 Dislike
見到第一個名就無睇落去
無眼睇
痴撚線,係唔係都list入去
有時真係唔明點解你地咁撚鍾意造神
當日大台撚嘅嘴臉仲記得好清楚
痴線 一堆政治犯 幾時有埋勞改同剝奪政治權利 dllm

沙咀咪係勞改
未睇過連登仔篇文?

重有監禁三個月以上既人 未來五年都唔可以參選
某程度上都係剝奪緊政治權利

都係個句 你可以屌佢係左膠 但你唔可以因爲咁而抹殺佢既付出

最大問題係依家連依d on9大台撚都拉埋 其實係幾恐怖
鄭陽 張智邦 戴智誠 石家輝
黃恒達
吳定邦
譚曉峰(李小明)

係咪衝擊立法會個幾個?
火燒垃圾桶算係咩抗爭
個垃圾桶得罪你?

最大問題係依家連依d on9大台撚都拉埋 其實係幾恐怖

佢地重未明白個情況已經係極之危急 重係到分黨分派
葉寶琳依d on9根本唔理佢佢都做唔到d乜 但係依家都拉埋去坐
依家政府就係話比你知 哦你搞事 唔理你搞唔搞得成 總之拉左先算 根本亂鳩咁黎
鄭陽 張智邦 戴智誠 石家輝
黃恒達
吳定邦
譚曉峰(李小明)

係咪衝擊立法會個幾個?

Ys 吳係海富中心打差佬判左10個月

發夢個邊整理緊
點可以唔正皮?
葉寶琳依d on9根本唔理佢佢都做唔到d乜 但係依家都拉埋去坐
依家政府就係話比你知 哦你搞事 唔理你搞唔搞得成 總之拉左先算 根本亂鳩咁黎

政府已經打壓同清算緊成個反對黨 無論係左膠、中立溫和同激進派全部都面對緊
係呢啲大事大非既時候更加要團結一致
反而曾健超襲警先判5星期,相比之下好少野
反而曾健超襲警先判5星期,相比之下好少野

佢襲警個程度輕 只係潑水 所以判輕啲
付出條撚咩,支持佢地推動民主又無叫佢地去燒垃圾桶
噉都叫造神
光復無發生過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞