有冇手足成日係灣仔英皇附近見到架林寶

82 回覆
7 Like 5 Dislike
日日收工見到
附近好多地產狗

MATT總,幫你10萬上10億,下一個係你

巴打係咪識車主, 講下佢做緊咩

Matt NG都唔識 上fb search佢個名

matt ng呢啲倫敦金騙子乞兒都有人吹奏, 真係世界變

Matt Ng 正垃圾, 英文都唔識多隻, 呃再多錢都無撚用 住比華利山都係比鄰居睇唔起

上邊架I AM LATE 好似唔係呢條MATT NG 嫁WO, matt ng 架粉紅色林寶(聽講好似係公司車 ) 前排LKF醉駕, 上哂新聞啦

醉駕係Hins Lee 新細牛

岩岩睇番, 原來自膠左 .
但我覺得HINS LEE 個隻新細牛款仲型過 MATT 個隻大牛. 係咪因為MATT 個款大牛係舊款?
搭單問下,
有無見過一部粉紅牛?
WECHEAT 見到有條浩天倫敦金女渣粉紅牛住比華利
唔知係咪真係女黎既
搭單問下,
有無見過一部粉紅牛?
唔知係咪真係女黎既

係咪MATT 個架呀
搭單問下,
有無見過一部粉紅牛?
唔知係咪真係女黎既

係咪MATT 個架呀

So When
matt ng果架係粉紅色大牛 條女係佢條女黎 亦都真係住比華利 聽聞佢以前做銀行 唔知真定假 但知既係佢真係有錢 架車亦係佢 佢好似有5定6層樓係手 同埋佢地啲林寶拉利都多數係真 只不過係佢地啲team head既 啲靚就最鐘意拎黎影相扮自己車
matt ng果架係粉紅色大牛 條女係佢條女黎 亦都真係住比華利 聽聞佢以前做銀行 唔知真定假 但知既係佢真係有錢 架車亦係佢 佢好似有5定6層樓係手 同埋佢地啲林寶拉利都多數係真 只不過係佢地啲team head既 啲靚就最鐘意拎黎影相扮自己車

咁MATT NG 幾時有天收佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞