新垣結衣(213)因為真的會開始覺得花好美啊

1001 回覆
68 Like 5 Dislike
係咪想喊死科巴
米仔,仙人,你地有無DL YUI_ 2 入面個PROGRAM?同MUSIC?

Program咪啫係綜藝
Music冇掂過

我知呀,但見你地好以dl 劇個啲。咁我download 埋啲live 先

早晨
餓哈your哥渣依媽斯

星期五
餓哈your哥渣依媽斯

星期五

https://kknews.cc/news/3mnqk8o.html
米仔,仙人,你地有無DL YUI_ 2 入面個PROGRAM?同MUSIC?

Music冇掂過

我知呀,但見你地好以dl 劇個啲。咁我download 埋啲live 先

Program係雜誌啲片? 如果係 我dl左
其他無搞
留名

Music冇掂過

其他無搞

無仔細睇

BTW,今日有個POST 有SMILE 特典DVD,不過要百度盤
留名

留名

見到右面張圖
感覺某人又要出嚟

Music冇掂過

其他無搞

無仔細睇

BTW,今日有個POST 有SMILE 特典DVD,不過要百度盤

特典 仙人無dl到咩
留名

見到右面張圖
感覺某人又要出嚟

留名

見到右面張圖
感覺某人又要出嚟

Btw呢個咩cm嚟 定寫真
好可愛
Cb3好悶

再咁落去 這不是codeblue

老實講有小小失望
可能期望過高

直頭完全失望,cd12睇到我唔敢睇落去,搞到個心好唔舒服
家陣開咁多條線,條條都做唔好,手術又做得幾秒
玩輕鬆走溫馨就走到底算啦
比多d戲份戶田同結衣,快手斬晒4條新人我就收貨

仲俾戶田?又講廚房佬

呢幾集戶田戲份已經係主演級啦喎

啱呀因為佢有條感情線呀嘛
所以我咪話安達一唔寫藍白就比唔到佢地出場, 好啦第5集2個一齊神隱埋
藍澤都話仲有條天野線, 白石乜都冇
教新人又係藍澤主導, 白石輔助咁, 掉轉哂

白石同名取,條線仲未開姐
呢季爛就爛硬,睇下佢可以拍到幾垃圾囉

係咪已經定為唔一定要睇糸列

未去到咁廢

咁單係前2季都夠做既
岩岩留意到個攻略多左好多心心

CB1: 9/10
CB2: 10/10
CB3: (暫時) 4/10

CB1/2 一次過睇2-3集都還可以
CB3 睇半集已經禁電話

今季真係做爛咗
CB1&2明明超好睇的原因係 > 直升機出勤加手術畫面
五人組情懷唔係咁樣消費的
留名
留名

見到右面張圖
感覺某人又要出嚟

好可愛

某人出嚟!!! (Not Me)
留名

見到右面張圖
感覺某人又要出嚟

好可愛

原來有三張唔同

有冇高清大圖

Music冇掂過

其他無搞

無仔細睇

特典 仙人無dl到咩

我見仙人得一條,未upload 晒?
留名

見到右面張圖
感覺某人又要出嚟

好可愛

原來有三張唔同

有冇高清大圖

搵我
金曜日
留名

見到右面張圖
感覺某人又要出嚟

好可愛

原來有三張唔同

有冇高清大圖

大把 無放姐

Music冇掂過

其他無搞

無仔細睇

特典 仙人無dl到咩

我見仙人得一條,未upload 晒?

今晚再執
新人留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞