F1撚吹水/技術區

236 回覆
2 Like 0 Dislike
開季無耐,就會有車隊話研發出年部車。。。。年年都係咁。。。。

大隊不嬲都有兩team,一team開發今季架車,另一team開發出年果架,只不過係邊team有多d資源

上個禮拜有個參觀完benz廠嘅人話,benz已經有team development緊2018
呢幾年都係得一隊玩晒搞到d 人唔睇
希望下年多d 車隊會攞到第一打亂個pool
honda 就。。。 攞第6唔好做7弟都已經好叻
其實今站winner 下站加load 會唔會好玩d?

Vettel 4屆年代對比起14-16 v6 benz era根本一d都唔悶,起碼好多隊都有能力上podium,秒距都近好多
開季無耐,就會有車隊話研發出年部車。。。。年年都係咁。。。。

大隊不嬲都有兩team,一team開發今季架車,另一team開發出年果架,只不過係邊team有多d資源

上個禮拜有個參觀完benz廠嘅人話,benz已經有team development緊2018

垃利上年比緊賽都話會落手準備2018🤗

垃利上年比緊賽都話會落手準備2018🤗

拉利下年保唔保第三都係問題
無左煙仔廣告同埋無左車聲既F1
成事兄,請你支持咸美頓
無F1 既日子,日日都要上youyube 重溫馬拉
honda將會戰勝歸來
鳩堡表示

oh nono
德撚最興奮既一幕

oh nono
德撚最興奮既一幕

有鐵達尼版 有無睇過

oh nono
德撚最興奮既一幕

有鐵達尼版 有無睇過

lin?

oh nono
德撚最興奮既一幕

有鐵達尼版 有無睇過

lin?

https://www.facebook.com/CentralF1/videos/1069434309842068/
成事兄,請你支持咸美頓

佢咸fans黎
成日都唔燈
成事兄,請你支持咸美頓

佢咸fans黎
成日都唔燈

今年邊個WDC呀?大聲啲講出黎

oh nono
德撚最興奮既一幕

果一刻開心過德國攞世界盃
留名
輕輕一推
下年仲唔到我
下年仲唔到我

In 我康 we trust
下年仲唔到我

In 我康 we trust

diu
Massa復出
新年之後變左ros,massa 復出, bo77as, weh 無位揸
新年之後變左ros,massa 復出, bo77as, weh 無位揸

我應該都係反去玩反dtm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞