三島為左開POST做埋洗板狗

14 回覆
1 Like 3 Dislike

放D三島屎蹟
話時話三島個支那朋友,玩支那GAME既左膠死全家係唔係台灣選舉之後失左業
點解咁耐冇出現,搞到三島狗孤軍食屎

三島跟班血色六月都死左

話說A74出嗰陣賣20499,我話駛好急買,但三島嬲到猛吠
依家賣14000
A74出咗兩年半,你叫人等兩年半先買呀?弱智大陸乞衣狗 reganlam ,仲有,你估個個都好似你咁咁撚乞衣咩,連其他SONY 用家都屌你買唔起就玻璃心,你幾撚樣衰呀話你係乞衣無撚錯㗎

[url]「五毛出沒注意」著名引戰分化狗會員reganlam 係一件用殘體字+蝗語嘅大陸仔嚟
https://lih.kg/3063463
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

reganlam 你呢件又用蝗語又用殘體字,又叫美國啲,又自爆無香港身份證嘅五毛大陸狗乜咁撚折墮凌晨三四點都要出post 呀你領導逼得你好緊呀?
三島真係中國人咁畜牲
剋死左左膠死全家同血色六月

乜開post 無人濕你咁撚陰功呀死大陸仔 reganlam 無人理你呀屙篤狗尿照下你自己狗樣啦

乜開post 咁撚耐都無人理你呀
死大陸乞衣
以為有人和應你,又唔知自己以往幾撚柒
舉高隻腳屙篤狗尿照下自己狗款啦
原來你隻支那仔仲係度
睇黎你真係好掛住我
件支那仔以為自己有人和應佢
開post 幾日完全無其他人理鳩佢
你話佢幾撚樣衰同柒呀
又唔知自己係過街老鼠其身不正又唔知自己係攝台又幾撚臭
左膠冇收錢都要返嚟開工

乜你呢件支那乞衣 reganlam 窮撚到要做五毛開工出post呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞