吳浩康同情張致恒:佢老婆唔好搞佢啦

58 回覆
194 Like 12 Dislike
而家都無香港人聽廣東歌啦
反而抖音仲多人聽
真人係咪咁大轉變我唔知
淨係知阿Deep而家PR勁到仆街
如果佢練番歌
重新出道
應該都唔少人聽佢
jer 致恒淨係識扑嘢得啦
吳浩康係咪借左錢俾steven
好似雯雯都爆過話佢搵其他女
條廢柴肯定扑嘢嗰陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅晒。

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊嗰陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴費事俾佢知有幾爽。

然後Steven粒聲都唔出就射咗,頂盡子宮口狂噴,費事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面。

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射咗,一手推開Steven。Steven抆返條J出嚟,右手一揈,啲餘精滴晒落老婆個充滿橙皮紋嘅肚腩度。

雯雯:「Hi 你紙巾都懶向左走向右走得攞,唔向左走向右走死都冇用!」然後Steven又撻返落床撳電話:「肚餓呀。」雯雯:「食屎啦你去!」然後又著返套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣。

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫閪feel緊啲餘震。然後班細路開鎖匙入返屋準備開飯,拎啲公屋鐵碟出嚟......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞