大劉21歲囡囡劉秀盈又有新興趣!建築系學生文武雙全 曾獲芭蕾舞獎盃瓣瓣掂

88 回覆
6 Like 54 Dislike
「雖然我很不了解小提琴,但我個人認為年紀只是個數字而已。沒有人年紀太大,只要願意付出努力就可以自己得到自己想要的事情。」

你係大劉個女梗係啦
師兄大學一定無識過有錢人,大學高階級嘅人係會排中低產嘅人唔同佢地玩的,揀friend係有錢人獨有嘅權利
起碼俾咗機會你近距離接觸佢哋,做唔做得成朋友,就睇你自己嘅造化
其實我都有諗過,既然有天王嫂班,點解冇富豪女婿班
佢老豆仲理佢咩?
「賤人」又搵「特攻隊」「專業小雞」出嚟「自我陶醉」啦
但富橋日日俾佢老婆當公仔咁舞
一開始首抽中左10張SSR
橫掂佢都冇嘢撈,tvb開個清談節目俾佢
第時考到則師牌,可以去老豆公司做
是撚但啦
佢興趣係食屎都大把人爭住陪佢食㗎啦
可愛型嚟喎
領養我先唔該
OK啦, 但係大劉性格佢繼承到30%, 都夠你受
想做小白臉嘅唔該排隊。。。
濾鏡失靈。。。好多大陸視頻時有發生
劉秀盈留言鼓勵對方表示:「雖然我很不了解小提琴,但我個人認為年紀只是個數字而已。沒有人年紀太大,只要願意付出努力金錢就可以自己得到自己想要的事情。」

不識世間苦喺件幸福嘅事嚟
仔女佢個個都好錫㗎
想屌佢老母多D
佢喺 KCL 攞咗 PhD,頭腦一定唔會差

果個係大劉個仔
我錯
Google下,佢係PhD in Chemistry
大劉個仔係PhD in Law

勁到顛全部都係「怪物」
雖然訪問嘅時候

談到呂麗君學歷高,大劉指呂麗君的博士學位都是由他供她讀,更踢爆:人家讀兩、三年,但她就讀四、五年!

不過我估就算俾得起錢,肯花時間,都起碼要有一定嘅學識和努力才能攞到 PhD
PhD in Chemistry點都要有個底

英國PhD,3年基本
Science去到5年其實正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞