李龍基含淚回應未婚妻被捕 擔心入獄 開腔6字表態

25 回覆
5 Like 1 Dislike

73歲李龍基的未婚妻Chris早前黑歷史新聞纏身,近幾個月接連被爆出假學歷、借錢糾紛、畫作造假等是非,引起各界關注,但似乎未有影響到二人的感情。今日(19日)有消息傳出Chris涉在港逾期居留被入境處調查中。

有報道指接獲最新消息稱,Chris將會被落案起訴,將於稍後提堂。而現時身在廣州的李龍基回覆傳媒時,就表示現時人不在香港,因為要錄影節目的關係,所以最快會在21日趕返香港。另外,他亦為找了律師陪同Chris。至於被問到可擔心未婚妻入獄,李龍基就直言是擔心,只希望將所有傷害減到最低,更一度哽咽痛哭,平伏情緒後再道出6字表態:「我一定支持佢」,並表示結婚承諾一定不變。

https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/20026287
要返工 不了
快啲比晒啲錢比隻支雞啦,人地陪左你條嘔心廢老咁多年,你啲錢,佢係值得拎晒佢!伴你係老廢老,我就一日都頂唔順喇!
提款基 小心俾人告串謀詐騙
提款基醒吓啦條女淨係貪你錢,唔通貪你靚仔咩?自動櫃員基

得閒睇吓東張西望啲阿伯嘅下場
自己帶出嚟四圍曬你係抵撚死㗎喎
提款基篤撚完灰潛去大陸
黑暗兵法
沉哂船
提款基喺網台話坐過青霞揸既飛機/直昇機。又証明佢真係畫家,仲送啲淘寶畫俾人,包括蛋炳強。根本就係包庇大話天后
話佢唔知青霞過期居留?協助過期居留者有無犯法㗎?
櫃員基
其實佢地互相有幾了解?
條女其實已經冇能哂面, 好難發圍, 自己死番上去比較好
條佬想留個閪,不如同條女一齊番上去
Happy伯都醒過你啦
淨係摸摸揸揸咪算囉
提款基係咪玩完督灰拉條女😂
:就快無得屌啦
攬住隻支那雞做乜
其實可能扮豬甩身
基哥真係上腦咁大個人都知玩女唔好落真感情架啦,仲要娶埋真心癲
貪佢執陰毛粉紅色
點解逾期居留個懲罰係入獄
逾得期就係唔想走
你罰佢坐監咪就係留係香港
直接遣返咪得
原來基哥先係幕後玩家
六字真言係咁:

唵嘛呢唄咪吽
仲未醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞