[PS4/PS5] Sand Land Gameplay

26 回覆
6 Like 4 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=en-ig_F9RWw
機甲嘢嗰 part 好似幾吸引
Demo已出
隻Demo俾人鬧爆連基本說明都冇
打機最撚憎tutorial, 好多都當人白痴
入到去
得個沙漠
都唔知玩咩
本身龍珠fans,啱啱冇嘢做開咗幾集,嚟試吓睇,咩事勁好睇應該會買埋隻game了,不過未試Demo
(不過嗰期撞咗另外一隻game劍星,唔知玩邊隻好
PC同XBOX版取消左?
我唔係fans,本身對隻game都無乜興。不過見老師過咗生諗住買隻game支持下。
見都諗住玩,不如睇吓套動畫了解下,點知勁好睇,開始有少少期待隻game了
(撞咗唔緊要,我全都買)
後日就出, 冇乜人講, 宣傳都少...
ps5已經偷跑左
動畫版好好睇,節奏快冇冷場
全世界焦點去哂stellar blade啦,就算有宣傳都唔會佢揪
依隻都想玩,不過玩咗stellar blade 先
下集大結局?
我睇到第四集咋,阿伯勁型
係咪冇實體碟出
各大網站評分都好低下...6至7分

係CD Key鋪買左, 有一間已經有25% off, 直接平一舊水

setting要有幾樣野自己set, 遊戲體驗會好好多:
1. 音樂大聲D, 因為隻game本身D bgm好唔突出, 大聲D投入度好D
2. 字幕大D
3. 操作設定 > 車輛視角追蹤, 一定要Off, 唔係揸車會頭暈
好慘,無出過咁

Bandai同隔離台撞到啪啪聲都唔改期真係同自殺無分別
係邊間舖頭可唔可以介紹吓
究竟邊度出事?

睇game play戰鬥好似幾有趣wor
又有唔同車玩

就算唔係鳥山明skin換其他skin都應該係咁

遊戲性真係好差?
玩咗6個鐘,覺得缺點有:

音樂有啲空氣、冇令人印象深刻嘅旋律

對話節奏好慢,要手動下一句,option冇對話選項

隻game得17GB,可能好短

其他我又覺得冇乜致命問題

當然正價$480真係唔建議,我都係見cd key $370先買,或者等特價啦、單機game等下無所謂
Ok thx不過呢間嘢信唔信得過第一次買cd key
已買deluxe版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞