李龍基開腔回應未婚妻被捕!痛哭擔心愛人入獄 明日開工未能陪伴上庭

89 回覆
60 Like 6 Dislike
李龍基未婚妻王青霞(Chris)近日是非纏身,今日(19日)Chris因逾期居留被入境處扣留調查,有指Chris被落案起訴,明天於沙田裁判法院提堂。
正所謂……止蝕要趁早
如果唔係頭髮繼續變綠色
身在廣州的李龍基今晚接受傳媒訪問,他直指「我知乜事」,不過由於李龍基目前不在香港,明日亦要錄影節目,後日才會趕回香港。李龍基表示因為簽約而未能缺席,提到愛妻被捕更非常心痛:「佢身邊冇人冇物。」李龍基亦找來謝偉俊律師陪伴Chris,又表示有不少朋友叫她不用擔心。

至於會否怕未婚妻入獄,李龍基直言:「唔係驚,係擔心。」並痛哭表示希望將傷害感到最低。李龍基同時亦說「一定支持」Chris,更說對方經常「收收埋埋」,不讓他擔心,還說:「佢唔捨得離開我。」雖然未婚妻身陷是非,李龍基亦大派定心丸,表示結婚承諾「一定唔會變」。另外,李龍基接受另一間傳媒訪問,亦提到希望Chris可以明日提堂後,能夠保釋。《星島頭條》向李龍基查詢未婚妻被補一事,惟暫未獲回覆。
好好哋喺深圳住咪好
分分鐘佢篤灰
你老婆
不了,要返工
老婆老婆
會唔會罰錢了事
d 精上腦男人真係要幾戇鳩有幾戇鳩
其實係咪佢報串想斬欖又想要落台階
條女過期幾耐
要坐3個月
三個月又申請三個月,未攞到樓點走
3年?
履歷又多個身份
千日戰爭
基哥老狐狸
咁背後有冇人教唆協助佢過期居留呀?
所以咪落黎揾身份證不過個吹水吹大咗啫,安安份份做返隻雞嘅本分,咪有得喺香港享福囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞