黃大仙算命實測 避免嘥錢啊大家…(下)

16 回覆
3 Like 3 Dislike
上回講到黃姓師傅麻麻地,未睇上個post可以睇返循例講返句,信則有,唔信都可以提下身邊想去嘅親戚朋友

黃大仙算命實測 避免嘥錢啊大家…(上)
https://lih.kg/3629801

推薦師傅:

莫迪天
黃大仙廟140號舖(上層)

莫師傅好有禮貌基本上咩都識咁濟。
我去問流年,收費無記錯係$980,佢差唔多同我講左一個鐘,唔同範疇都會詳細講,仲會教埋你點催旺/化解,例如可以喺屋企某個方位擺某啲嘢。

而且佢唔係齋up,佢會叫你拎住個龜殼,用紙巾自己抹乾淨,之後放三個銅幣入去「oh」,「oh」嗰陣個心諗住自己個問題/對象個樣,覺得ready就倒嗰三個銅幣出黎,之後莫師傅就會mark低嗰啲銅錢嘅正反/方位,每條問題都要「oh」幾次,然後佢再解答

完左呢part之後,佢會拎疊牌出黎叫你抽幾張,係易經牌,呢一part就會有再詳細啲講解你嘅情況。

當講唒之後,莫師傅會教你化解嘅方法,例如佢話我今年會多損傷,佢就建議我喺屋企嘅東南方擺一個老鼠嘅公仔或者擺設(除左米奇老鼠),7-8月期間最好唔好出外旅遊,仲有其他對應唔同問題嘅方法,不能盡錄

成個過程莫師傅都好有耐性咁解答同慢慢算,雖然未來嘅嘢都係未發生,所以準唔準仍然係未知。但係衰啲講句,做左咁多step講足成個鐘, 比佢老點都好過比黃XX兩父子呃

——————————-
前一兩年仲試過幾檔,不過9up到連名都唔記得,淨係記得個檔位

1. 地下層一入 左手邊第一間檔 (60歲倒,兩夫婦黎)
嗰次個男人好熱情笑唒咁yarp我埋去,最後我揀左睇八字。聽左成程佢都講到我條命好好咁,無風無浪所有野都好正面,聽完之後當堂以為自己聽日就發達但係細心諗自己經歷過/經歷緊嘅並唔係咁

如果各位巴打絲打好想聽人讚自己,好需要正能量嘅話,非常建議你比錢佢,服務係讚足你30分鐘
聽完再面對現實啦

2. 上層樓梯口轉左,最左邊嘅第二間
係一個好和藹可親嘅女人,呢間我係同朋友去解籤,比左$30 定唔知$50,聽中學老師解文言文咁用左10分鐘聽左個古代故仔,完全relate唔到自己,建議自己上黃大仙官方解籤網睇仲好

大致上係咁,見到啲話可以多國語言嘅就避免去啦,多數都係做遊客生意
三哥點睇?
中華樓都ok,睇開
莫迪天一定係神棍,廟街睇過,
同你一樣叫我搖野,抽牌,佢係一直套料,無撚料到,
睇完佢仲行左好耐衰運,性格講錯晒,
諗返睇流年搞多做乜尻,
睇幾耐時間都無用
邊個係三哥?
喺邊度
係咩咁佢套你料,你有無答佢
姓陳個位
黃晉虎都出晒名架啦
仲晒錢
咪一路搖一路抽,條神棍問你發生咩事一路套料囉,嘥時間
屌,真係唔使再吹噓莫迪天,害撚死人
我咪話左我未知準唔準純粹講個流程俾大家知
都話唔準,
真打手,仲踩低其他舖識多國語言做遊客生意,抬高呢條姓莫神棍,
尻up返babycondom啦
你都幾好笑,如果我係打手我係咪應該話莫迪天好準呀?我淨係話佢好有耐性,請問你上面邊隻字見到我話佢好準?我用顯微鏡都睇唔到喎
我邊隻字有話你話佢準?
我話佢唔準,做咩講返轉頭?
話你踩低其他舖識多國語言做遊客生意,抬高呢條姓莫神棍,
唔好嬲啦打手,繼續扮冇知,知道踩親你條尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞