比尼姑一嘢手插入個身體好深,到底有幾痛?

370 回覆
97 Like 470 Dislike
下個月初應該會有新一期
結尾個懸念都ok
但其實你唔講 我都唔知原來個掌門同緊主角群講嘢
我以為主角未到 而個掌門同緊另一班人講嘢
放ig要加埋課金賣廣告
唔賣廣告確實係石沉大海
再真係冇人睇嘅話轉下題材囉
我漫畫主線都冇乜人睇 賣廣告reach到兩千幾人都淨係得10幾個like
後來我畫埋短漫 舊年聖誕畫咗幅多謝服務業嘅短漫 reach得千零人但就有around 50個like
題材可以同大部分人產生共鳴就會多人睇
都係留番響facebook算
算啦你睇下
講完一大揪嘢
佢都係hea你一句
都係留喺FB算

佢係唔會聽人講嘢架
唔駛再俾意見佢了
陣間屌埋你

有興趣了解下呢位白卡低能仔漫畫家入去睇睇
https://evchk.fandom.com/zh/wiki/%E8%A2%81%E5%81%89%E5%BE%B7

你比較下佢早期網上連載係2005既神龍刺青
同佢而家畫嗰啲係冇分別
無謂晒口水
睇過 我唔係唔知袁生咩人
兩三年前都笑過佢比過建議佢
依家既然自己都有份畫漫畫咪釋出啲善意同鼓勵
知佢不嬲唔鍾意比人批評畫功
只係冇諗過佢連宣傳同題材方面都咁固執
既然袁生選擇維持咁樣嘅做法 佢應該好自豪自己嘅成就
今日係我無聊多口 以後唔會干涉
其實袁生不嬲鍾意畫武俠

喺FB同IG宣傳都對佢無意思
佢喺連登開POST不嬲都大回響同上到熱門
得罪講句,正常人都會似袁生咁揀連登開POST啦
唔洗錢又多人睇
佢鍾意就好 畫啲多人睇但自己冇興趣嘅題材冇意思
係,連登已經係袁生流量最扎實嘅平台
但呢度啲人大部分假膠同埋負能量
唔係收穫正常讀者嘅好地方
去ig只係如果袁生想認真發展嘅話我會比嘅建議
咁講啦
絕大部份人認為漫畫家目標係做出名留青史嘅作品
好畫功、好故事、好角色、多人睇、有名氣
呢啲係我哋普遍認為嘅目標
而袁生開咁多個post都係想有人睇有人討論
雖然佢畫嘅未必係「好」作品
但袁生的確做到多人睇同出名
如果袁生覺得而家咁係滿足
對佢本人都無乜唔好嘅
只係對啲對漫畫有追求嘅人唔好姐
利伸:唔係好認同袁生嘅態度
不過鍾意睇袁生啲漫畫當免費娛樂
人地袁狗當你嘅善意同鼓勵係狗吠咋
日撚日呃鳩人嘅善意
日日淨係識自推自Hi,唔屌仲要支持佢係咪
明明好多人睇
蕉園有真實數字
得罪講句,
D HATER只不過借D易搵袁生發洩
由以前到而家都係咁
學咩人講進步
講呢D 又唔係惡意咩
你唔鐘意睇咪上一頁囉

我真係唔係好明你地果D乜撚野善意
睇足你地班人十鳩幾廿年係又屌唔係又屌
真係火都黎
初初粉俠傳幫佢諗點畫好d又話你知?
當年劇情框架 構圖 畫線稿都幫佢諗過
佢當人狗吠你唔講?
依家係同你講善你老母咩,對你同袁狗都唔應該釋出善意呀
日撚日自推上熱門,揸住舊屎四圍請人食
屌你兩個老母啦
不如你自己畫啦咁巴閉
人地洗鬼你幫諗咩自把自為
呢D人學人俾意見?
躝啦
你係咪日日追住袁狗個屎眼嚟奶
臭撚到咁都日日mon po唱好
講馬係咪要跑得快過隻馬呀on9
依家袁狗個程度係去到浪費地球資源呀
完全封鎖
真係咩人食咩屎
多謝提供笑話多則
溝淡晒袁狗d屎
只能講空穴來風未必無因
大漫畫家袁狗能夠有今時今日既「人氣」
完全係佢自己一手一腳經營番嚟

以前乜鳩冰山大姐姐笑撚死我
袁狗就係咁對佢啲忠實讀者
佢一係假膠 一係覺得自己好正義
能夠同袁狗同聲同氣嗰啲都係同一類人
block 埋
你咪同頭先果隻食屎狗一樣同聲同氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞