「滾回香港」金髮女子認錯曾:我的反應是錯的,我絕對不是種族主義者,我不討厭中國人或任何亞洲文化

162 回覆
19 Like 423 Dislike
出生係邊度冇得揀,好似你既智商咁
吸毒就等於外國嗰套?你吸毒吸到傻撚咗呀?
有反對權先係外國嗰喎
19才子抽哂水,白種大愛左膠叫種族岐視口號,加拿大係邢事罪!
吸毒就等於外國嗰套?
唔係,但加拿大擺明係包容啲吸毒人士
推動非刑事化、整啲safe injection sites 出黎

列治文又唔係第一個,喺大溫一直都有,唔係杜魯多點解會比人叫道友多?

你就學哂大陸嗰套諸心論,扣人道友帽子
鬼婆只係講唔討厭中國人,但無講唔討厭香港人。
一直有就唔可以反對?香港有垃圾堆填區,係咪唔可以反對喺你個社區起垃圾堆填區?
佢哋咪享受緊免受道友滋擾嘅自由囉,又唔係外國嗰套呀?
公道講句,香港人不嬲乞人憎
鬼佬都係講事實
應該是左膠ngo
感到後悔
但係成篇回應句句都喺度明串反對自己嘅人係冇腦無知 句句有骨
佢好似比人人肉搜尋, 投訴都佢公司話種族歧視, 所以味出黎道歉, 你估佢真係想

列治文好似大部份華人, 但個議會就咁睇好似大部份係鬼, 都證明左班友平時政治冷感, 上到身先發現原來議會入面無佢地d 人
喺加拿大生活一段日子,真係唔難理解點解中共咁易統戰到海外華人,種族之間或多或少喺度角力緊,你感到孤軍時有條友向你伸出援手實落搭。
吊原來都係死老同!吊
正常啦 港狗咁黑人憎
不如送金髮女子去香港
金髮女子祖宗都係移民
邊有資格辱罵任何移民?
如果英國鬼咁講都有啲邏輯
香港人終於都令到人跪
係咪都係要玩種族歧視呢招
而家淨係無咗份工都算零後果
1) D 錢邊度黎
2)間野個 capacity 唔夠既時候,個社區就會堆左好多道友o係度遊蕩
好似建興咁要o係樓梯排隊
條友幾識玩 話香港人係中國人真係最撚侮辱
唔洗理個on9加拿大法律已經定義咗原住民係First Nation 第一民族,佢地嘅福利甚至因為要補償所以比一般人仲高
條女非常唔岩,而家係叫中国香港,Hong Kong China。

希望偉大祖国既小粉紅出征佢!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞