惡作劇之吻真係屌打全部台劇

795 回覆
884 Like 28 Dislike

鄉土又抄人

屌佢老母啦
以前得閒會開返黎睇
呢排又睇翻 好正
湘琴其實叫好命 可以同中意既男仔同居日日見
有冇諗過其他人中意一個應該呢輩子都唔會再見到既高中同學
呢排又睇翻 好正
湘琴其實叫好命 可以同中意既男仔同居日日見
有冇諗過其他人中意一個應該呢輩子都唔會再見到既高中同學

細個有ff去鍾意既女同學屋企過夜
今晚又打算重溫了
呢排真愛趁現在重播考吓古先
威妮超襯
CLS 批中
仆街我唔記得我開過呢個post
而家仲有無睇返嚟開心一下
但係當時許瑋甯都好正
第一台劇
惡吻真係超級超級好睇同埋都好有意義!

以前細細個小學睇嘅時候覺得湘琴好天真可愛,直樹聰明靚仔,好鍾意呢一對cp

但到咗中學嘅時候就開始冇咁鍾意,覺得直樹成日冷暴力湘琴,而湘琴有時又真係好蠢,佢哋兩個係兩個世界嘅人,如果係現實佢地未必會相愛。

依家到咗大學我又有新嘅感觸,我覺得直樹同湘琴真係天生一對,雖然佢地好唔同,每個人都有自己嚴重嘅缺陷(直樹係情商,湘琴係智商)但佢地又足夠互補,可以互相成長互相磨合,一齊成為更加好嘅人!最緊要佢地唔會好似真係童話世界咁結婚後就happy forever, 佢地嘅生活好真實,有爭吵,有衝突,但佢地都慢慢磨合互相遷就,一步步經營佢地嘅婚姻,我唔識點講,但佢地真係好配

而且除咗情情愛愛,佢都有啲有深度嘅主題,比如精英主義vs反精英主義,性別定型等等⋯總之惡吻真係世一!等我winter sem break要再重溫一次
呢幾日睇返
可能人大左 好感概 有幾集直情睇到喊
單純既愛情 真係好難搵了
我翻睇左不下15次
最近又有24小時直播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞