妹豬食咩大身材禁好

163 回覆
432 Like 108 Dislike

唔好睇太多ig
無撚有柒錯
得閒係街留意下就知
尤其旺角個堆內地遊客

85%都化到塊臉勁白
一係鮮色到妖怪咁

依啲妝容日光之下7個人身距都睇唔到破綻
要2個人身距就會睇到啲粒粒
同堆頸同臉膚色係完全兩節色
尤其側面睇最易分到

但依類人影相先唔好講佢會唔會P圖
就咁開原生相機影已經唔差
再P就係樓主啲效果
入tg 有咩睇
有遮瑕能力嘅防曬就唔係化妝品,漂咗或者紋眉就唔使畫眉,依家唇又係可以紋色唔使搽唇膏,大眼Con咪就係只係近視眼鏡

眼影暫時真係唔靠化妝品唔得,但只要自己都呃撚埋就無男人會知,佢哋弱智到連女朋友轉左頭髮、唇膏、化妝look嘅顏色都睇唔到,點會睇得出佢唔止有化妝,仲整理容?
其實女仔睇到仲撚慘,佢哋只會覺得自己唔夠靚,唔夠波大唔夠瘦,唔夠露,所以現今社會係好多女都容貌焦慮
愛上講大話就真
清食女段數好高
素顏
唔化到成呎厚
用埋filter都唔post上網
yes this
豬到
想bubugi佢
雞就雞啦 豬咩姐
屌你老母,當人白癡
之前有post話台仔同條女做愛
同女優kol比好差
想分手
笑死
著到隻雞咁,跟住扮怕醜,
女人除咗閪格,仲有乜嘢係真
有入個最外圍tg group 諗住免費睇J圖
好撚好笑

果時條女剛開始搞payme比錢入 真J圖group
有1、2個on9 A B成日@條女噓寒問暖
然後有d新人比咗錢但d繁鎖程序漏1、2樣,投訴

條女聲大夾悪嫌人煩話新人唔睇清楚,錢照袋但唔比個人入

新人响tg狂鬧,然後比條女踢
果1、2個on9 幫晒手屌個新人

到下個月,又開新付費J圖group,更新入group程序
之後on9 A今次自己做漏嘢,比左錢冇得入

今次到on9 A响group 到嘈,但比條女話唔好以為嘈就會有特權,錯程序一律唔理

On9 A 之後叫大家好自為之,良心當狗肺,之前幫條女諗呢諗路收費方法,話50$睇清條女為人

睇返on9 A 以前响group d 對話笑撚死我

然後我都quit咗外圍group 了,冇嘢再update
假波假鼻喎
Ig?
所有身邊個個去哂整容整波
On9仔多的是,仲要俾個豬西玩,佢老母都鄧佢可憐
仲要成班毒撚喺到J假波毒撚自己做爛市
00後班大陸喱真係好正
個個大波又白波溝哂大陸種
條友以為自己幫咗條女有得屌嗎,只係工具人。仲要$50真係唔洗預睇到啲咩啦應該
哨牙珍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞