香港訂中國製傢私係咪都係taobao?

13 回覆
3 Like 2 Dislike
上網睇親d 野都係taobao 有都仲要平一半以上
應該唔係,香港果啲有機會係直接對廠/本身自己有廠。
TaoBao如果搵到直接對廠 咁都會平
直接對廠 但間廠搞埋taobao
應該咁講,你喺香港搵得到嘅話,淘寶無可能無,分別係你想做水魚俾香港d舖頭抽水賺中間果筆定直接自己上淘寶搵平野,trade off就係要自己晒時間逐間filter邊間好唔好,經香港舖頭就有乜好嘢賴舖頭
淘寶都係搵返果幾間廠做 一樣
淘寶而家可以搵埋人上門幫你安裝
800人仔但唔知係咪包一件

不過我諗香港裝修個朵咁臭,遲早都係比專才取代
香港訂既話,佢地會搵佢地熟既淘寶,品質有保證D。

以為<-
木製?
責任同時間都係錢
所以平過香港訂係
好正常不過
睇你當唔當made in China = taobao

唔信有幾多間係香港前鋪大陸自己廠
香港有d係係大陸有廠,但要大陸廠淨係做自己公司野就圍到皮咁d傢俬都應該天價。
5千蚊呎樓下既傢俬都係淘寶架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞