臨時劫案一比人吹奏就開始比人搞

43 回覆
43 Like 0 Dislike
唔係以為可以靜靜地隔岸觀火,就唔使比人燒埋一份

本身早幾日見仲係4.2分,今朝望一望得返4分好奇望下咩事,都幾好笑,幾隻鬼ac就搞臭人地套戲,本身臨時劫案個款都似係冇另外2間咁積極玩movie 6,但最後點都係會燒埋佢一份
仲要一個31分前,一個32分前....
都算醒左,冇用返同一隻acc去5星另一套戲,之前見到有某戲「fans」真係做得出
咩係movie 6
網站
Youtube 有影評踩到食屎咁
不意外

咁多Fans入面神徒都算最低莊
https://lih.kg/3505400
睇嚟spy family 最好穩陣
佢地wmoov未比人搞既,可能冇咩人用wmoov睇評分,但飯戲都比人搞緊
好撚癲,youtuber 既話....唔講啦,好多都係某個派系既人,或者有關係既人多
連登仔有時收下把口,唔好下下見人有少少做得比較好就不斷吹奏,真係一吹就立即比人撥熄架啦
如果你係講movie 6既一定係鏡粉個邊搞事架啦,飯戲都係受害者黎

早兩日先周到佢地玩緊呢樣野,醒啊,比我踢爆完之後就用多幾個分身都做野,但比人捉到就係比人捉到架啦

同埋呢堆人係好鬼明目張膽去洗分,根本係為求KPI不擇手段
係呢班人眼中永遠冇winwin,只可以自己贏晒(雖然票房都係贏唔到飯戲
香港人不嬲都係咁閪
唔係唱好自己鍾意嘅
而係唱衰抹黑人哋鍾意嘅
仲以為佢地紅日都開工原來係out source
你用腦諗下先出黎鳩up 啦
三套港產賀歲片未上映前,
本身<臨時>套戲已經少講,
你唔開post 討論下,就更少人知套戲既價值

而家起碼越來越多人知套戲係用心之作
好過之前連討論既人都冇
其實我睇左呢套同飯戲,都係中意呢套多D,只不過覺得開post又好似比人話係打手,吹奏太多又好似會引人搞,最後都係放棄,真心幾中意臨時劫案,本身係想二刷先睇下邊到附近有場
公道講句飯戲係唔掂喎
係,飯戲連我老母都覺得悶,佢已經係要求好低既人黎
郭富城做得好個post 係我開既,
我唔覺得有任何問題,因為佢真係演得好,我只係講個事實出黎,求睇左既知音人,大家一齊討論下,唔好浪費左呢套誠意之作

冇呢個post 之前,
你自己問心,有鬼人討論呢套戲咩,
只會覺得係低成本爛戲

相反,你而家開呢個post,
就真係引班狙擊者狙擊套戲嘞
應該唔會真係引到掛,咁明目張膽?
同埋,得罪講句,
喺「影視台」唔比開post 討論電影好唔好,
你係咪喺度攪笑???知唔知自己做緊咩??

我係你,就叫admin del 左呢個post ,
免得真係會出現狙擊呢套戲既人
好彩二揀一揀左城城
咁在我眼中樓主都係溫提下大家,同埋比人知臨時比人搞緊,知左又的確好過唔知既,始終好多人都係唔理3721,見個分高就入,見個分低就skip,當然飯戲例外啦,飯戲係cover埋唔會睇分個班人
你個post 當然好鬼正,追左幾日仲好笑過集中討論帖(比較正經),樓主呢個post都有一個警醒作用既
邊套戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞