【動物台待奉部82】負けないで

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
拎jor

無心機打

慈爹又有挽牙?

有牙,無心機玩,好似好複習

出面普通打coins >用coins打event 歌 完

有茅話打咩歌多啲coin
茅哂水了

為ssr而生
拎jor

無心機打

慈爹又有挽牙?

茅哂水了

19體拎S
拎jor

無心機打

慈爹又有挽牙?

茅哂水了

為ssr而生

抽得中先得架

想要限蘭子同限凜

課出中愛 滑動人生
拎jor

無心機打

慈爹又有挽牙?

茅哂水了

為ssr而生

抽得中先得架

想要限蘭子同限凜

課出真愛 滑動人生
有咩好歌入落IPHONE聽

聽日準備去玩16個鍾以上, 入多D歌一邊聽

認真

ABC(Hi-Res Audio)
我連i媽基本組隊都唔識,幾項能力唔知up乜鳩

認真

詩歌

認真

又黑小倉唯

留石抽灰限再講 未有灰限前auto已經ok

[img]http://i.imgur.com/727BD8x.jpimg]

認真

又黑小倉唯

其實好多聲優都好差,只係小倉唯人氣高先比人黑

64 Audio Tia Fourté 係最適合聽ABC既耳雞

認真

又黑小倉唯

其實好多聲優都好差,只係小倉唯人氣高先比人黑

in 卯月 we trust

咩係灰限
我依家隊野打master+得29XXXXXXX,拎S要30XXXXXXX

離地撚先打+ 限係指三色 +100%果種掛

咩係灰限
我依家隊野打master+得29XXXXXXX,拎S要30XXXXXXX

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28688&snA=2845
有茅牙清知依家啲3,4隻限既起手帳幾錢

唔好咁離地啦 3,4隻限起手 同埋唔係有限就高分
你都要計返個3維黎組隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞