[MOOMOO]MAMAMOO討論區[65] 全年Solo活動一個接著一個

688 回覆
10 Like 3 Dislike
想問吓有冇大大有Hwasa fan con嘅song list
想溫吓書到時應援
見到莎con 經多半價飛出
太大個場
恭喜容!!
恭喜容仙
https://www.instagram.com/reel/C6qi7gNyrzy/

容熱愛手部舞蹈
好少人揀呢part做challenge
啱啱睇完玟星大阪場,勁high星真係E嘅極致,佢搵全場邊個最細,搵到個14歲嘅,知佢今日生日,落台同全場一齊唱生日歌俾佢

佢話演唱會唔可以怕羞,叫我哋同隔離say hi打好招呼,係真係要打,因為佢會𥄫住仲現場同兩個坐頭牌嘅fans牽紅線,日本fans拎咗粒糖送俾星,星轉手送俾隔籬位嘅fans,話咁樣你哋兩個做朋友啦跟住知道佢係台灣人之後,都繼續話你會再嚟日本㗎嘛,再嚟日本記得再搵返佢啊

佢仲搵現場啲男fans,得三個咁大把,佢就落台訪問最前排嗰位男fans,之後encore環節就重點𥄫住佢,話佢唱歌甩beat,又叫我哋再唱多次,扮佢甩beat個樣,仲叫佢返屋企練吓,話oppa咁樣唔得

玟星場係唔存在乜嘢路人唔識唱可唔可以入場睇嘅爭論,因為佢會𥄫住你唱,Encore之後加鐘變成練歌房環節,佢監視我哋唱,仲喺度扮我哋唔識唱歌詞個樣
講星嘅後記真係有排講,佢實在太E,佢比起係為咗表演,更加似係為咗同我哋玩而開con
首歌幾時release?
太過分啦,又要等一個星期
漏咗講,星真係大放送,原本encore唱埋應該8:30完場,我哋嗌下唔捨得,佢就繼續同我地玩練歌房遊戲,一路同我地唱到9:10幾分,加鐘加成50分鐘,佢一個人由6點唱+跳+同我地玩到9:00幾,一人撐足3個幾鐘,真係大癲

Mamamoo係咪KPop史上第一團全部成員喺同一年開solo世巡演唱會,雖然好幸福,但係真係完全唔錫我哋個銀包
因為懶惰地獄無mamamoo所以木木都唔可以去
有冇人知今晚換簽名海報要幾點前去到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞